Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen

SideSync

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen

SideSyncin avulla voit helposti jakaa näytön sekä siirtää tietoja tietokoneen ja mobiililaitteen välillä. Saat myös muistutuksia ja mahdollisuuden käyttää muita puhelimesi toimintoja tietokoneella. Koe älykkäämpi ja yksinkertaisempi elämä SideSyncin avulla.

1. Asenna SideSync 4.0 tietokoneeseen ja mobiililaitteeseen.
						<br>2. Liitä sekä tietokone että mobiililaite samaan verkkoon (Wi-Fi / LAN).
						<br>3. Valitse, minkä laitteen kanssa haluat muodostaa pariliitoksen. Kun tietokone ja mobiililaite on paritettu, niiden välille syntyy automaattisesti yhteys, kun ne ovat samassa verkossa (Wi-Fi / LAN).
						<br>4. USB-johto luo automaattisesti yhteyden sovellukseen ilman varmentamista. 1. Asenna SideSync 4.0 tietokoneeseen ja mobiililaitteeseen.
						<br>2. Liitä sekä tietokone että mobiililaite samaan verkkoon (Wi-Fi / LAN).
						<br>3. Valitse, minkä laitteen kanssa haluat muodostaa pariliitoksen. Kun tietokone ja mobiililaite on paritettu, niiden välille syntyy automaattisesti yhteys, kun ne ovat samassa verkossa (Wi-Fi / LAN).
						<br>4. USB-johto luo automaattisesti yhteyden sovellukseen ilman varmentamista.

Näin se toimii

Helppo ja älykäs yhdistäminen

Asenna SideSync tietokoneeseen sekä mobiililaitteeseen ja yhdistä laitteet USB-johdolla tai Wi-Fi-verkon kautta. Napsauta latauspainiketta ohjelmiston asentamiseksi tietokoneelle. Asenna mobiililaitteeseen Galaxy Appsin tai Google Play Storen kautta.

Soita ja lähetä tekstiviestejä Soita ja lähetä tekstiviestejä

Viestit tietokoneessa

Soita ja lähetä tekstiviestejä

Kun tietokone ja mobiililaite on yhdistetty SideSyncin kautta, voit vastaanottaa sovelluksen kautta puheluita suoraan tietokoneella. Ponnahdusikkunan kautta voit helposti vastaanottaa puheluja tai kirjoittaa ja vastaanottaa tekstiviestejä

Jaa tiedostoja tietokoneen ja mobiililaitteen välillä Jaa tiedostoja tietokoneen ja mobiililaitteen välillä

Tiedostojen jakaminen

Jaa tiedostoja tietokoneen ja mobiililaitteen välillä

SideSyncin avulla voit helposti jakaa tiedostoja sekä asiakirjoja vetämällä ja pudottamalla. Voit liittää mobiililaitteellasi olevia kuvia tietokoneellasi olevaan Word-asiakirjaan. Voit myös lisätä tiedoston tietokoneelta mobiililaitteeseen tekstiviestiä tai sähköpostia lähettäessäsi.

SideSync-vaatimukset

SideSync-vaatimukset, Windows, Mac, SideSync-vaatimukset
  Luokka Kuvaus
SideSync
(Windows-tietokone)
Käyttöjärjestelmä Windows XP SP3 tai uudempi (32- / 64-bittinen)
Suoritin 1,8 GHz:n Intel® Pentium -suoritin tai parempi (2 GHz:n Intel Core 2 Duo -suoritinta tai parempaa suositellaan)
Muisti (RAM-muistin määrä) 1 GB (suositellaan)
Vapaa kiintolevytila Vähintään 500 MB (suositellaan)
Näytön tarkkuus 1024 x 768 (600), 32-bittinen tai parempi
Vaadittava ohjelmisto
  • 1. Windows Media Player 11 tai uudempi
    • Windows XP: Windows Media Player 11 tai uudempi
    • Windows 7, 8 (N tai KN): Windows Media Feature Pack
    • "Media Feature Pack" on ladattavissa Microsoftin kotisivulta (www.microsoft.com)
  • 2. DirectX 9.0C tai uudempi
    • Koskee ainoastaan Windows XP -käyttöjärjestelmää.
Tuettu ohjelmisto Microsoft Office 2007 tai uudempi
SideSync
(Mac OS -tietokone)
Käyttöjärjestelmä Mac OS X 10.7 tai uudempi
Suoritin 1,8 GHz:n Intel-suoritin tai nopeampi
Muisti (RAM-muistin määrä) 1 GB (suositellaan)
Vapaa kiintolevytila Vähintään 500 MB (suositellaan)
SideSync
(Samsungin mobiililaite)
Käyttöjärjestelmä
  • Älypuhelin: Android KitKat (4.4) tai uudempi
  • Tabletti: Android Lollipop (5.0) tai uudempi
    • Sidesync ei ehkä toimi tiettyjen mallien kanssa
Esittelysivulla näytettävät laitteiden kuvat voivat olla erilaisia eri maissa.