Jokin sovelluksistani ei toimi, ”Sovellus on pysäytetty”. Mitä voin tehdä?

Jokin sovelluksistani ei toimi, ”Sovellus on pysäytetty”. Mitä voin tehdä?

Last Update Date : 16.4.2018

Jos saat otsikon mukaisen virheilmoituksen, voi vika olla itse sovelluksessa, jolloin sovellus tulee käynnistää uudelleen. Seuraa seuraavia ohjeita tyhjentääksesi sovelluksen välimuistin. (Tämä ei poista henkilökohtaisia tietoja sovelluksesta).

1 Näpäytä "Sovellukset" ja mene kohtaan "Asetukset".
2 Kosketa kohtaa "Sovellukset".
3 Rullaa alas virheviestiä lähettävään sovellukseen.
4 Näpäytä kohtaa "Tallennustila".
5 Valitse "Tyhjennä välimuisti".

Tämän jälkeen käynnistä laite uudestaan. Jos vika jatkuu, ole suoraan yhteydessä sovelluksen kehittäjään.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Tulemme vastaamaan teidän sähköpostiin kolmen päivän sisällä

Soita

General Support0306227515