Miten siirrän tietoa vanhasta puhelimestani uuteen?

Last Update Date : 17.4.2018

Mikäli ostit uuden laitteen ja haluat siirtää tietoa vanhasta puhelimesta uuteen, seuraa seuraavia ohjeita.

1 Mene vanhalla laitteellasi Play Kauppaan ja etsi Smart Switch-sovelluksemme. (Vanhasta laitteestasi riippuu, onko sovellus yhteensopiva vai ei. Tarkista sovelluksen kuvauksesta, löytyykö laitteesi listalta.)
2 Kun sovellus on asennettu, mene uudella laitteellasi "Asetuksiin". Sieltä valitse Pilvi ja tilit ja kosketa "Smart Switchiä". Kun sovellus on auki molemmissa laitteissa, valitse uusi laite "Vastaanottajana" ja vanha laite "Lähettäjänä".
3 Voit nyt valita, millaista tietoa haluat lähettää.
4 Tulet kuulemaan kimeää ääntä, mikä on aivan normaalia sillä tietoa lähetetään ilmaa pitkin korkeilla ääniaalloilla.
5 Kun tilapalkki on edennyt 100%:in, toimenpide on valmis ja voit sulkea sovellukset.

Jos sinulla on siirtämisen kanssa ongelmia, ole yhteydessä jälleenmyyjääsi tai Samsungin asiakaspalveluun.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Tulemme vastaamaan teidän sähköpostiin kolmen päivän sisällä

Soita

General Support0306227515