Kies

Odottamattoman paljon uutta - hanki uusi Kies!

• Puhelimen kytkeminen langattomasti

Yhdistä puhelin Kies-ohjelmaan käyttäen Wi-fi ja Sync- sisältöä.
    Wi-fi-yhteys antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Kies- ohjelmaa huomattavan helpolla tavalla.
    * Palvelu on tarjolla vain tuetuille malleille ja jotkin toiminnot saattavat olla rajoitettuja käytettäessä wi-fi- yhteyttä.

• Pidä matkapuhelimesi päivitettynä

Kun olet yhdistettynä Internetiin, Kies ilmoittaa automaattisesti uudesta laiteohjelmistoversiosta.
    Kohenna matkapuhelintasi uusimmalla laiteohjelmistolla.

• Synkronoi yhteystiedot Outlookin, Googlen tai Yahoon kanssa

Kiesissä voit helposti lisätä matkapuhelimeen uusia yhteystietoja ja muokata vanhoja. Voit myös synkronoida yhteystiedot Outlookin, Googlen tai Yahoon yhteystietojen kanssa.

• Rikasta musiikkikokemustasi matkapuhelimen avulla

Tee lempimusiikistasi oma toistolista ja synkronoi matkapuhelimen kanssa. Kaikki musiikki, jota haluat kuunnella – missä ikinä oletkaan.

• Siirrä ottamasi kuvat ja videot matkapuhelimesta tietokoneeseen

Säilytä kallisarvoiset valokuvasi ja videosi turvallisesti, ja voit muistella Kiesin avulla mukavia hetkiäsi.

• Nyt Kies- ohjelma on saatavilla myös Mac- koneille.

Nyt Kies- ohjelmasta on versio myös Mac- koneille. Liitä puhelimesi Mac- koneeseen ja hallitse sitä helposti.
    * Tällä hetkellä vain tiettyjä malleja tuetaan.
      - Galaxy S (GT-I9000), Galaxy S II (GT- I9100), Galaxy Tab (GT-P1000)
        Wave (GT-S8500), Wave II (GT-S8530)

Kuinka Kies 2.0 -sovellusta käytetään

Napsauta painiketta.
Video opastaa sinut Kies 2.0:n käyttöön Kies 2.0 -ohjeet

Järjestelmävaatimukset (Windows)

Käyttöjärjestelmä : Windows XP SP3 tai nopeampi (32 bittinen)
Windows Vista (32 / 64 bittinen)
Windows 7 (32 / 64 bittinen)
Keskusyksikkö : Intel Core 2 Duo 2,0 GHz tai nopeampi (suositeltava)
Muistin vähimmäiskoko
(RAM) :
1,00 Gt (suositeltava)
Vapaa kiintolevytila : Vähintään 500 Mt (suositeltava)
Näytön resoluutio : 1024 x 768 (600), 32-bittinen tai parempi
Vaadittava ohjelmisto : .Net Framework 3.5 SP1 tai uudempi, Windows Media Player 10 tai uudempi, DirectX 9.0C
* Windows Mobileen, ActiveSync (Windows XP) tai Device Center (Windows Vista/7)

Järjestelmävaatimukset (Mac)

Käyttöjärjestelmä: Mac OS X- versio 10.5 tai uudempi
Suoritin : 1,8 GHZ Intel tai nopeampi
Muistin minimimäärä
(RAM) :
512 MB tai enemmän
Vapaanaoleva tila
kovalevyllä :
Vähintään 100 MB (suositus)

NEW PC STUDIO

Samsungin New PC Studion avulla hallitset matkapuhelimesi sisältöä niin kuin haluat

Download NPS

Mikä NPS on?

Samsung New PC Studio on sovellus, jonka avulla siirrät sisältöä Samsung-matkapuhelimesi ja tietokoneesi välillä. NPS tarjoaa sinulle kätevän tavan käyttää laitettasi, helpon varmuuskopiointi- ja synkronointitoiminnon tiedonhallintaa varten sekä tehokkaita multimediatoimintoja.

Erikoistoiminnot

• PIM-tietojen hallinta
    Hallitse puhelinluetteloa, aikatauluja tai matkapuhelimen viestejä, tai varmuuskopioi tiedot.
    Synkronoi henkilökohtaiset tiedot MS Outlookin kanssa.
  • Multimedian hallinta
    Hallitse, muokkaa ja toista sisältöjä, kuten musiikkia, valokuvia ja videotiedostoja.
  • Laiteohjelmistopäivitykset
    Hae uusin laiteohjelmistoversio ja päivitä matkapuhelimesi

Kuinka NPS-sovellusta käytetään

Napsauta oikealla olevaa NPS-ohjeet-painiketta.
Ohje opastaa New PC Studion käyttöön. NPS-ohjeet

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmä : Windows 7, Windows Vista, Windows XP (SP2), Windows 2000 (SP4)
  • Keskusyksikkö : Pentium 600 MHz tai nopeampi
  • RAM : 512 Mt tai enemmän
  • Kiintolevy : 200 Mt tai enemmän vapaata kiintolevytilaa
  • Microsoft DirectX 9.0 tai uudempi

PCStudio 3.1

Mikä on Samsung PC Studio 3.1?
Samsung PC Studio on Windows-pohjainen tietokoneohjelmisto. Sen avulla on helppo hallita henkilökohtaisia tietoja ja multimediatiedostoja yhdistämällä Samsung Electronics -matkapuhelin (GSM/GPRS/UMTS) tietokoneeseen.

Tärkeimmät toiminnot

• Tuo CD-levyjä
    Etsi tietoja CD-levystä, esimerkiksi artistin, raidan tai albumin nimi. Kun asetat audio-CD-levyn tietokoneeseen, PC Studio hakee ja esittää nämä tiedot niin, että ne ovat helposti hallittavassa muodossa. Voit myös kopioida kappaleita CD-levyltäsi, ja tiedot siirtyvät automaattisesti niiden mukana.
  • Hanki tunnistetietoja
    Voit poistaa ne musiikkitiedot, joita et tarvitse, ja löytää juuri haluamasi musiikkitiedot, kuten artistin, raidan tai albumin nimen. PC Studio hakee ja esittää nämä tiedot niin, että ne ovat helposti hallittavassa muodossa.
  • Samanlainen musiikki
    Yksinkertaista: valitse vain kappale tai artisti ja More Like This -painike luo automaattisesti luettelon oman kokoelmasi samanlaisesta musiikista.

Yleistoiminnot

• Yhteyden hallinta
    Toiminnon avulla voit valita tietokoneen ja puhelimen yhteystyypin.
    Yhteystyyppejä ovat: USB, Bluetooth, Infrared ja Serial.
  • Hallitse viestejä
    Hallitse tekstiviestejä ja multimediaviestejä.
  • Hallitse yhteystietoja ja muita tietoja
    Voit hakea esimerkiksi puhelimen puhelinluetteloon tai kalenteriin tallennettuja henkilökohtaisia tietoja. Voit myös lisätä uusia tietoja tai poistaa tai muokata tallennettuja tietoja.
  • Synkronoi
    Voit synkronoida puhelimeen tallennetut henkilökohtaiset tiedot ja tietokoneen henkilökohtaisten tietojen hallintaohjelmaan tallennetut tiedot.
  • Siirrä tiedostoja
    Voit selata puhelimeen tallennettuja multimediatiedostoja Windows-selaimella ja siirtää tiedostoja tietokoneen ja puhelimen välillä.
  • Hallitse Internet-yhteyksiä
    Voit selata Internetiä käyttämällä matkapuhelinta modeemina.
  • Tee multimediaviestejä
    Luo oma multimediaviesti ja lähetä se matkapuhelimellasi.

Tehokkaat multimediatoiminnot

Multimedian hallinta
Hallitse, muokkaa ja luo valokuvia, musiikkia ja videoita, ja lähetä ne Samsung-puhelimeesi.
Katso video multimediakokemuksesta >
  • Hae kaikkia tietokoneesi multimediatiedostoja helpon toiminnon avulla
    Voit käyttää erityisiä hakutoimintojamme valokuvien, elokuvien ja musiikkitiedostojen hakemiseen.
  • Jaa ja hallitse suuria tiedostoja
    Toiminnon avulla jaat elokuvien kaltaiset suuret tiedostot helposti, jolloin ne voidaan tallentaa useille muistikorteille.
  • Tee omia albumeita
    PC Studion avulla voit järjestää tiedostosi albumeiksi tai toistolistoiksi. Sinun on myös helppo muokata ja luoda uusia tiedostoja tiedostonjakotoiminnon avulla.
  • Helppokäyttöinen tunniste-editori
    Voit poistaa MP3-tiedot, joita et tarvitse. PC Studion tukemiin musiikkitietoihin kuuluvat muun muassa genre ja artistin, raidan ja albumin nimi.
  • Mo-Blog!
    Lataa matkapuhelimella ottamasi valokuvat Samsungin u-Blogiin ja luo oma online-tilasi Samsungin palvelussa.
  • Tehokas multimediasoitin
    Useiden tiedostomuotojen tuki valokuville, elokuville, musiikille, jne.