Support Model

Alert 3
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

• Tuen ilmoitus 01 aug, 2017

Tietoa Galaxy Note7 LISÄTIETOJA

• Tuen ilmoitus 27 jul, 2017

Varotoimet älypuhelimen lataamisen yhteydessä LISÄTIETOJA

OK
Level On Wireless

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Paneelin tyyppi

On-Ear Headphones

• Ääni
    • Impedanssi

41 ohms

• Bluetooth
    • Versio

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

• Langaton kantama

10m

• Audio Streaming

Yes

• Multipoint

Yes

• Muut

Samsung Level app. (downloadbable app.) compatibility : 1) The Samsung Level application is compatible with Samsung mobile devices running Android operating system 4.2.2 or later. Depending on your device's specifications, a partial blank screen may appear or some functions may not work on your device. 2) To use the application, ensure that the devices are connected via the Bluetooth feature.

• Yleistä
    • Control

Bluetooth Smart Touch Control (Play/Pause, Song Movement, Volume Up/Down, S Voice (In Case of Compatible Samsung Smartphone), Call Receiving, Call Rejection)

• Mikrofoni

Yes

• Pakkauksen sisältö

Carrying Pouch, Audio Cable, micro USB Cable

• Kaiuttimet

40mm Speakers with Dual-Layered Diaphragm

• Puhelutoiminnot
    • Puhelun Vastaanotto

Yes

• Akku
    • Paneelin tyyppi

Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.

• Akunkesto

Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC), Up to 20 Hrs (Wired Mode with ANC), Unlimited Listening Time (Wired Mode without ANC)

• Talk Time

Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)

• Standby Time

Up to 200 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)

• Liitettävyys
    • 3,5 mm kuulokeliitäntä

Yes

• Micro USB

Yes

• Fyysiset ominaisuudet
    • Mitat (L x K x S, mm)

161.9 x 184.6 x 74.1 mm

• Paino

236 g

• Johdon Pituus

1.2 m

• Väri

Blue Black

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Ohjelmistopäivitys FOTA:n kautta

Pidä puhelimesi päivitettynä turvallisesti ja nopeasti.

• S Note

Vie tietokoneen käyttö täysin uudelle tasolle S Note -sovelluksella. Kytke Galaxy Note kotitietokoneeseen tai kannettavaan ja hallitse sisältöä S Note -sovelluksen avulla.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

• Samsung Apps

Etsi kaikki olennaiset sovellukset ja palvelut mitä tarvitset Galaxy ja Gear laitteita täällä.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com