Support Model

Alert 3
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

• Tuen ilmoitus 01 aug, 2017

Tietoa Galaxy Note7 LISÄTIETOJA

• Tuen ilmoitus 27 jul, 2017

Varotoimet älypuhelimen lataamisen yhteydessä LISÄTIETOJA

OK
Galaxy S8+ - Starter Kit 2 (Clear Cover + Screen Protector + Wireless charger Stand + Micro USB Cable)

Galaxy S8+ - Starter Kit 2 (Clear Cover + Screen Protector + Wireless charger Stand + Micro USB Cable)

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Smartphone Cover
    • Väri

Black

• Yhteensopivat mallit

Galaxy S8+

• Pakkauksen sisältö

Clear Cover

• Mitat (L x K x S, mm)

75.22 x 161.21 x 9.63 mm

• Paino

15 g

• Väri

Black

• Yhteensopivuus
    • Yhteensopivat Mallit

Galaxy S8+

• Yleistä
    • Ominaisuudet

Wireless Charging, Fast Charging

• Käyttöliittymä

Micro USB 5 pin

• Pakkauksen sisältö

Clear Cover, Screen Protector, Dust removal sticker 2ea, Micro Fiber Cleaner 1ea, Squeeze 1ea, Wireless Charging Pad Stand, Micro USB Cable(1.5m)

• Fyysiset ominaisuudet
    • Mitat (L x K x S, mm)

113.4 x 87.2 x 84 mm

• Paino

167 g

• Virta
    • Input Voltage

5-9 V

• Virta

1000 mA

• Jännite

5-9 V

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Ohjelmistopäivitys FOTA:n kautta

Pidä puhelimesi päivitettynä turvallisesti ja nopeasti.

• S Note

Vie tietokoneen käyttö täysin uudelle tasolle S Note -sovelluksella. Kytke Galaxy Note kotitietokoneeseen tai kannettavaan ja hallitse sisältöä S Note -sovelluksen avulla.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

• Samsung Apps

Etsi kaikki olennaiset sovellukset ja palvelut mitä tarvitset Galaxy ja Gear laitteita täällä.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com