Support Model

55" LED-näyttö OMD-K

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Näyttö
    • Koko

55"

• Näytön koko

55

• Paneelityyppi

S-VA

• Tarkkuus

1920 x 1080 (16:9)

• Aktiivinen näytön koko (HxV)

1209,6 (H) x 680,4 (V) mm

• Valovoima (Tyyp)

2500 cd/m²

• Kontrastisuhde

5000:1

• Katselukulma (HxV)

178 / 178

• Vasteaika

6 ms

• Näytön väri

8 bit - 16,7 M

• Väriavaruus

72 %

• H-Scanning Frequency

30 ~ 81 kHz

• Pikselitiheys (mm)

148,5 MHz

• V-Scanning Frequency

48 ~ 75 Hz

• Liitettävyys
    • RGB In

Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2

• RGB Out

DP1,2 (Loop-out)

• Äänitulo

Stereo Mini Jack

• Audio Out

Stereo Mini Jack

• Video In

HDMI1, HDMI2, Component (CVBS Common)

• Virta
    • Virtalähde

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10 %), 50 / 60 Hz

• Virrankulutus (Pois päältä)

Alle 0,5W (KR,EN) / Alle 0,3 W (NA)

• Virrankulutus (Päällä)

Max: 495 W, Typical: 297 W (KR,EN) / 296 W (NA), BTU (Max): 1687,95 W

• Virrankulutus (Valmiustila)

Alle 0,5 W (KR,EN) / Alle 0,3 W (NA)

• Mitat
    • Laitteen mitat (LxKxS)

1227,4 x 698,2 x 143,2 mm

• Pakkauksen mitat (LxKxS)

1335 x 808 x 265 mm

• Paino
    • Laitteen paino

22,4 kg

• Pakkauksen paino

28,4 kg

• Mekaaniset tiedot
    • VESA-kiinnikkeet

600 x 400 mm

• Bezel Width

9,3 (yläreuna) / 6,5 (alareuna) / 7,8 (vasen / oikea) mm

• Media Player Option Type

Sisäinen, SIM (Slide in -moduuli)

• Käyttöolosuhteet
    • Lämpötila

0 ~ 30 (Direct Sunlight), 0 ~ 50 (w/o Direct Sunlight), 0 ~ 50 (Direct Sunlight in Cooling System w/o SBB)

• Kosteus

10 ~ 80 %

• Yleistä
    • Lisätiedot

Plug and Play, MagicInfo S2, Slide in Module, Digital Daisy Chains (100 ea), Lamp Error Detection, Anti Image Retention, Temperature Sensor, RS232C / RJ45 MDC, PIP / PBP, Video Wall (10 x 10), Portrait Installation Support, Button Lock, Smart Scheduling, Wi-Fi Embedded, Sunglasses Viewable

• Internal Player (MagicInfo)
    • MagicInfo Support

Kyllä

• Ympäristöystävällisyys
    • Energiatehokkuusluokka (paras A++, huonoin E)

D

• Sertifikaatit ja yhdenmukaisuus
    • EMC

FCC (USA): Part 15, Subpart B Class A, CE (Europe): EN55022, EN55024, VCCI (Japan): V-3 (CISPR22), KCC (Korea): KN22, KN24, BSMI (Taiwan): CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australia): AS / NZS3548 (CISPR22), CCC (China): GB9254-2008, GB17625.1-2012

• Turvallisuus

UL (USA): UL 60950-1, CSA (Canada): CSA C22.2 No. 60950-1, TUV (Germany): EN60950-1, NEMKO (Norway): EN60950-1, KC (Korea): K60950-1, CCC (China): GB4943.1-2011, PSB (Singapore): IEC60950-1, GOST (Russia): IEC60950-1, EN55022, SIQ (Slovenia): IEC60950-1, EN55022, PCBC (Poland): IEC60590-1, EN55022, NOM (Mexico): NOM-019-SCFI-1998, IRAM (Argentina): IEC60950-1, SASO (Saudi Arabia): IEC60950-1

• Varusteet
    • Included

External IR / Brightness Sensor, Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, D-Sub cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com