Support Model

Alert 1
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

OK
T3 kannettava SSD, USB 3.1

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Yleistä
    • Kapasiteetti

1TB (* 1MB = 1,000,000 bytes, 1GB = 1,000,000,000 bytes)

• Käyttöliittymä

Yhteensopiva USB 3.1:n (Gen.1, 5 Gbps), 3.0:n, 2.0:n kanssa

• Mitat (L x K x S, mm)

74 x 58 x 10.5 mm

• Paino

51 g (*tuotteen tarkka paino saattaa vaihdella kapasiteetin mukaan)

• Transfer Speed

Jopa 450 MB/s (*Suorituskyky voi vaihdella riippuen isännän kokoonpanosta ja testiohjelmistosta)

• UASP Mode

Support

• Encryption

AES:n 256-bittinen laitteistosalaus

• Suojaus

Salasanan asetus (valinnainen) (*Käyttäjä voi asettaa salasanan tarvittaessa.) Vaatii Windows 7:n tai uudemman, Mac OS 10.7:n tai uudemman tai Android KitKatin (versio 4.4) tai uudemman.

• Sertifiointi

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC

• RoHS Compliance

RoHS2

• Takuu

Enintään 3 vuotta

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com