Support Model

Alert 1
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

OK
860 PRO SSD 2.5"

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Yleistä
    • Sovellukset

Client PCs

• Kapasiteetti

256 GB (1 GB=1 Billion byte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Muotoilu

2.5 inch

• Käyttöliittymä

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface

• Mitat (L x K x S, mm)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Paino

Max 50 g

• NAND Type

Samsung V-NAND 2bit MLC

• Controller

Samsung MJX Controller

• Cache Memory

Samsung 512 MB Low Power DDR4 SDRAM

• Erikoistoiminnot
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Encryption (Class 0)TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)

• WWN Support

World Wide Name supported

• Device Sleep Mode Support

Kyllä

• Suorituskyky
    • Sequential Read

Up to 560 MB/s Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Sequential Write

Up to 530 MB/s Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 100,000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 90,000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 11,000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD1)

Up to 43,000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configurationClient PCs

• Ympäristö
    • Virrankulutus

*Average: 2 W*Maximum: 3,3 W (Burst mode)* Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Reliability (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Toimintaympäristön lämpötila

0 - 70 ℃ Operating Temperature

• Shock

1,500 G & 0,5 ms (Half sine)

• Käyttöjärjestelmä
    • Management SW

Magician Software for SSD management

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com