Support Model

Samsung SBB-N64DV4

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Liitettävyys
    • Video Out

1st: Magicinfo Out (Up-to 3840 x 2160@30 Hz), 2nd: Display Port Out (Up-to 3840 x 2160@60 Hz) ※ Optimized for 1 UHD play(In the Window Mode at MagicInfo Author (Premium) with Intel HW Decoder, H.264, 45 Mbps)

• Virta
    • Virtalähde

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz

• Mitat
    • Laitteen mitat (LxKxS)

321,6 x 40,3 x 224,7 mm

• Pakkauksen mitat (LxKxS)

432 x 95 x 269 mm

• Paino
    • Laitteen paino

1,8 kg

• Pakkauksen paino

2,5 kg

• Käyttöolosuhteet
    • Lämpötila

10 °C ~ 40 °C

• Kosteus

10 ~ 80%

• Yleistä
    • Lisätiedot

Intel Core i5-4400E (2,7 GHz Dual, GT2) CPU, Integrated N/B, QM87 S/B, Intel HD Graphics 4600 GPU, SSD 64 GB, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, GbE Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, RJ-45, RS232 (D-SUB 9P)

• Varusteet
    • Included

User Manual, Power Cord, DP to DVI Cable (Short, Long)

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com