Support Model

Gear 360 (2017)

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Verkko/verkkopalvelu
    • Infra

Vain Wi-Fi, vain Bluetooth

• Liitettävyys
    • USB Interface

USB Type-C

• USB-versio

USB 2.0

• Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz

• Wi-Fi Direct

Kyllä

• Bluetooth-versio

Bluetooth v4.1

• Yleisiä tietoja
    • Yhteensopivat mallit

Galaxy S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge, A5 (2017), A7 (2017) *Android 5.0 tai uudempi / iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, SE *iOS 10.0 tai uudempi

• Muisti
    • Ulkoisen muistin tuki

MicroSD (enintään 256 Gt)

• Kamera
    • Kenno

CMOS, 8.4 MP x2

• Default Output Pixel (Count Equivalent to)

15.0 MP

• Videotallennuksen tarkkuus

360° (4096 x 2048)@24fps

• f Number

f/2.2

• Fyysiset ominaisuudet
    • Mitat (K x L x S)

100.6 x 46.3 x 45.1 mm

• Paino (g)

130

• Akku
    • Akun vakiokapasiteetti

1160 mAh

• Irrotettavissa

Ei

• Video Recording Time (Dual 2560x1280@30fps)

Jopa 130 m

• Video Recording Time (Single 1920x1080@30fps)

Jopa 180 m

• Ääni ja kuva
    • Video Recording Format

MP4

• Video Recording Compression

H.265(HEVC)

• Audio Recording Compression

AAC

• Number of MIC

2

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Ohjelmistopäivitys FOTA:n kautta

Pidä puhelimesi päivitettynä turvallisesti ja nopeasti.

• S Note

Vie tietokoneen käyttö täysin uudelle tasolle S Note -sovelluksella. Kytke Galaxy Note kotitietokoneeseen tai kannettavaan ja hallitse sisältöä S Note -sovelluksen avulla.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

• Samsung Apps

Etsi kaikki olennaiset sovellukset ja palvelut mitä tarvitset Galaxy ja Gear laitteita täällä.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com