Uutiset ja ilmoitukset

Suodatusperuste

Lajitteluperuste

• Sulje
  • [Tuen uutiset] Oletko ostanut hiljattain Samsung Galaxy -puhelimen ja haluatko vinkkejä sen käytöstä?

Tämä Smart Start -opas on tarkoitettu kaikille niille, jotka tahtovat päästä sinuiksi uuden Samsung Galaxy -puhelimensa kanssa. Siitä on kuitenkin hyötyä myös tottuneille käyttäjille, jotka haluavat optimoida puhelimen käyttöä muutamilla uusilla nikseillä. Napsauta tästä, niin voit lukea oppaasta miten sa...

24 sep, 2013

• [Matkapuhelin] Samsung näytönlukituksen purku

Voit poistaa puhelimesi kuvio- ja PIN-lukituksen sekä salasanan. 1. Luo Samsung-tili puhelimessasi. Valikko (Menu) > Asetukset (Setting) > Tili ja synkronointi (Account & Sync) > Samsung-tili (Samsung Account) 2. Siirry osoitteeseen www.samsungdive.com. Sen jälkeen voit etähallita laitettasi. * Tuetut mal...

14 jan, 2012