Haluan poistaa parannettujen toimintojen rekisteröinnin. Mitä minun pitäisi tehdä?

Last Update date : 2015.06.13

Haluan poistaa parannettujen toimintojen rekisteröinnin. Mitä minun pitäisi tehdä?

Voit poistaa toimintojen rekisteröinnin siirtymällä laitteen Viestit (Parannettu viestintä)- ja Yhteystiedot (Profiilin jako) -valikoiden Rekisteröidyt tiedot -kohtaan. Napauta sitten Lisää-painiketta ja valitse Poista puhelinnumeron rekisteröinti.

Voit tehdä tämän myös osoitteessa Samsung.com.
http://www.samsung.com/fi/support/mobile/enhancedfeatures/deregister/index.html

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok