Mitä asetuksia Galaxy S6 tai S6 Edge -puhelimeni etukameralle löytyy?

Last Update date : 2015.05.25

Muokataksesi asetuksia, napauta esikatselunäytössä Asetukset- näppäintä. Huomioi: Valittavissa olevat asetukset saattavat vaihdella riippuen kuvatilasta ja mitä kameraa käytetään.

2

Kuvakoko: Suuren tarkkuuden käyttäminen tuottaa tavallista laadukkaampia valokuvia, mutta ne vievät tavallista enemmän tilaa.

Videon koko: Suuren tarkkuuden käyttäminen tuottaa tavallista laadukkaampia videoita, mutta ne vievät tavallista enemmän muistia.

Eleiden hallinta: Aseta laite havaitsemaan kämmenesi, jolloin voit käyttää sit omakuvien ottamiseen.

Tallenna vaakas. käännettynä: Käännä kuva alkuperäisen näkymän peilikuvaksi, kun otat kuvia etukameralla.

Videon vakautus: Ota käyttöön tärinänvaimennus, joka vähentää kameran tärinästä johtuvaa epäterävyyttä tai poistaa sen videon tallennuksen aikana.

Ristikko: Näytä etsimessä apuviivat, jotka helpottavat sommittelua kohteita valittaessa.

Sijaintitunnisteet: Lisää valokuvaan GPS-sijaintitunniste.

Näytä kuvat: Aseta laite näyttämään valokuvat niiden ottamisen jälkeen.

Pikakäynnistys: Aseta laite käynnistämään kamera, kun kotinäppäintä painetaan nopeasti kaksi kertaa.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok