Mitä asetuksia Galaxy S6 tai S6 Edge -puhelimeni takakameralle löytyy?

Last Update date : 2015.05.25

Muokataksesi asetuksia, napauta esikatselunäytössä Asetukset- näppäintä. Huomioi: Valittavissa olevat asetukset saattavat vaihdella riippuen kuvatilasta ja mitä kameraa käytetään.

1

Kuvakoko: Valitse tarkkuus valokuvia varten. Suuren tarkkuuden käyttäminen tuottaa tavallista laadukkaampia valokuvia, mutta ne vievät tavallista enemmän tilaa.

Videon koko: Valite tarkkuus videoita varten. Suuren tarkkuuden käyttäminen tuottaa tavallista laadukkaampia videoita, mutta ne vievät tavallista enemmän muistia.

Kohdetta seuraava AF: Aseta laite seuraamaan valittua kohdetta ja tarkentamaan siihen automaattisesti, vaikka kohde tai kamera liikkuisi.

Videon vakautus: Ota käyttöön tärinänvaimennus, joka vähentää kameran tärinästä johtuvaa epäterävyyttä tai poistaa sen videon tallennuksen aikana.

Ristikko: Näytä etsimessä apuviivat, jotka helpottavat sommittelua kohteita valittaessa.
Sijaintitunnisteet: Lisää valokuvaan GPS-sijaintitunniste.

Näytä kuvat: Aseta laite näyttämään valokuvat niiden ottamisen jälkeen.

Pikakäynnistys: Aseta laite käynnistämään kamera, kun kotinäppäintä painetaan nopeasti kaksi kertaa.

Puheohjaus: Aseta laite ottamaan valokuvia tai tallentamaan videoita puhekomennoilla. Voit ottaa valokuvan myös sanomalla sanan “Smile”, “Cheese”, “Capture” tai “Shoot”. Voit tallentaa videon sanomalla sanat “Record video”.

Voimakkuusnäpp. toiminto: Aseta laite käyttämään äänenvoimakkuusnäppäintä suljin- tai zoomaustoiminnon ohjaukseen.

Asetusten nollaus: Nollaa kameran asetukset.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok