Kun painan Note8:n kotipainiketta nopeasti kaksi kertaa, kamerasovellus ei käynnisty S7/S7 edgen tapaan.

Last Update date : 2017.09.15

Galaxy Note8:sa on uusi siirtymispalkki (ohjelmistopainikkeet). Kun laite käynnistetään, ohjelmistopainikkeet ilmestyvät
siirtymispalkkiin näytön alareunassa. Tämän vuoksi olemme kehittäneet uuden tavan avata kamera nopeasti.
Voit avata kamerasovelluksen painamalla virtapainiketta kaksi kertaa nopeasti.

TÄRKEÄÄ.
Pikakäynnistysominaisuus ei ole käytettävissä Intiassa.
Intiassa myytävissä laitteissa virtapainikkeen painaminen kolme kertaa nopeasti soittaa hätäpuhelun.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok