Miten voin poistaa lataamiani sovelluksia?

Last Update date : 2017.09.15

Pidä sovellusta painettuna ja valitse ”Poista asennus” (Uninstall), jos haluat poistaa ladatun sovelluksen.
• Poista käytöstä (Disable): Poista käytöstä valitut oletussovellukset, joita ei voi poistaa laitteelta.
• Lepotila (Sleep): Aseta sovellukset lepotilaan ja säästä akkuvirtaa estämällä niiden toiminnan taustalla.

l4

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok