Aiemmissa laitteissa saatoin käynnistää laitteen uudelleen ottamalla takasuojuksen pois ja irrottamalla varovaisesti akun.

Last Update date : 2017.09.15

Jos laite jumiutuu, sinun on ehkä suljettava sovellukset tai sammutettava laite ja käynnistettävä se uudelleen. Jos laite
jumiutuu, pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samaan aikaan painettuna yli
7 sekunnin ajan laitteen käynnistämiseksi uudelleen.

Jos laite jumiutuu uudelleenkäynnistämisenkin jälkeen aika ajoin tai ei vastaa,
voit yrittää korjata tilanteen eri tavoin:

Optimoi laitteen suorituskyky ja tee haittaohjelmatarkistus Galaxy Note8:n Laitten ylläpito (Device maintenance) -valikon kautta. (SMART Manager ei välttämättä ole saatavana alueesta tai palveluntarjoajasta riippuen)
Lisää muistia
Hae ohjelmistopäivityksiä laitteellesi
Tarkista laitteesi ”vikasietotilassa”
Palauta laitteen tehdasasetukset. Ennen tehdasasetusten palautusta varmuuskopioi kaikki laitteeseen tallennetut tärkeät tiedot.

Jos ongelma ei siltikään korjaannu, ota yhteyttä Samsung-huoltoliikkeeseen.

l5

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok