Kun käytän Galaxy Note8:aa pimeässä, lasin ulkoreunoilta valuu valoa. Onko laite viallinen?

Last Update date : 2017.09.25

Galaxy Note8:ssa esiintyvä valon vuotaminen näytön reunoilta on ilmiö, jota esiintyy
laitteissa, joissa on joustava näyttölasi. Sitä esiintyy yleensä pimeissä paikoissa. Kyse ei ole viasta vaan normaalista ilmiöstä.
Joustavassa näytössä on ainutkertaisia ominaisuuksia. Valo hajaantuu ympäri lasia lasipaneelin rakenteesta johtuen. Samaa ilmiötä on voitu havaita myös aiemmissa laitteissa, joissa on samankaltainen kaareva näyttö.
Ilmiötä esiintyy valkoisen mallin lisäksi myös muunvärisissä malleissa. Mutta koska valkoinen väri heijastaa muita värejä enemmän valoa, valon vuotamisen voi siinä huomata helpommin.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok