Voiko laitteen lukituksen avata esimerkiksi kuvalla tai valokuvalla, kun Galaxy Note8:n lukitustapana käytetään kasvojentunnistusta?

Last Update date : 2017.09.25

Kun käytät kasvojentunnistusta laitteen avaamiseen, sinulta näyttävä ihminen tai kuva voi avata puhelimen
lukituksen. Poikkeuksellisissa tilanteissa tunnistin voi virheellisesti pitää väärennettyä kuvaa elävinä kasvoina,
minkä vuoksi Note8:n päätöksentekologiikkaa on jo parannettu huijausyritysten estämiseksi.
Huijausyrityksiin vastaaminen on kuitenkin teknisesti haastavaa, sillä lukituksen avaamiseen käytetään vain yhtä kameran ottamaa kuvaa.
Näin tapahtuu esimerkiksi korkeatarkkuuksisten kuvien kohdalla. Sen vuoksi emme suosittele kasvojentunnistuksen käyttöä sovelluksisa, joissa turvallisuus
on ensisijaisen tärkeää. Kasvojentunnistus on turvattomampi lukitsemistapa kuin kuvio, PIN-koodi tai salasana, joten suosittelemme iiristunnistuksen,
sormenjälkitunnistuksen, kuvion, PIN-koodin tai salasanan käyttöä laitteen lukitsemiseen.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok