Galaxy Note8:sa on uusi siirtymispalkki (ohjelmistopainikkeet).

Last Update date : 2017.09.25

Samsung on käyttänyt sisäistä ohjelmistoalgoritmia, joka ehkäisee kuvan kiinnipalamista, joten Galaxy Note8 ei kärsi tästä ilmiöstä.
Samsung on kehittänyt uuden käyttöliittymän, joka perustuu Infinity Display¹ -näyttöön. Näin me voimme tarjota luonnollisemman käyttökokemuksen.

¹Disclaimer: kehyksetön ja reunasta reunaan ulottuva näyttö, joka kattaa puhelimen koko etupuolen

b5

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok