Mitä Samsung Galaxy -älypuhelimen ilmoitusvalon värit tarkoittavat?

Last Update date : 2017.11.24

LED-merkkivalo sijaitsee laitteen etupuolella vasemmassa yläkulmassa. Se voi palaa eri väreissä, kuten sinisenä, punaisena ja vihreänä.

Nämä värit on tarkoitettu laitteen vakioilmoituksia ja -toimintoja varten.

Sininen
- Sykkii: laite on käynnistymässä tai sammumassa.
- Vilkkuu: lukematon ilmoitus (vastaamaton puhelu, viesti jne.) tai äänentallennus käynnissä.

Punainen
- Palaa: yhdistetty laturiin ja latautuu.
- Vilkkuu: yhdistetty laturiin mutta ei lataudu tai alhainen akkuvaraus.

Vihreä
- Palaa: yhdistetty laturiin ja ladattu täyteen.
- Vilkkuu: ladattu täyteen.

Muut värit
Samsung-laitteesi käyttää edellä mainittuja väri-ilmoituksia, mutta merkkivalo voi vilkkua myös muissa väreissä (kuten valkoisena, liilana tai vaaleanpunaisena), jos olet asentanut kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka hyödyntävät LED-ilmoituksia.

LED-valo vilkkuu esimerkiksi valkoisena Whatsapp-ilmoituksesta ilmoittaakseen.

Jos laitteesi vilkkuu värissä, jota et tunnista ja joka ei kuulu Samsungin ilmoitusväreihin, se voi johtua uudesta lataamastasi sovelluksesta.

Kolmannen osapuolen sovelluksesta riippuen saatat voida poistaa ilmoitukset käytöstä sovelluksen sisällä. Voit myös poistaa tietyt toiminnot ja ilmoitukset käytöstä itse laitteessa.

Noudata alla olevia ohjeita LED-ilmoitusten ottamiseksi käyttöön tai poistamiseksi käytöstä.

Ota huomioon, että näkymät ja vaiheet voivat erota hieman laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen.

1. Valitse Sovellukset (Apps)
2. Valitse Asetukset (Setting)
3. Kolmas vaihe riippuu laitteestasi. Valitse vaihe, joka vastaa parhaiten oman laitteesi tilaa. Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android KitKat tai Marshmallow, valitse Näyttö (Display)
Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android Lollipop, valitse Ääni ja ilmoitukset (Sound and Notifications).

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok