Miten kytken pikalatauksen pois päältä?

Last Update date : 2018.01.17

Jos haluat ottaa pikalatauksen pois käytöstä, seuraa seuraavia ohjeita:
1. Mene kohtaan Asetukset.
2. Näpäytä Laitteen ylläpitoa.
3. Kosketa kohtaa Akku ja paina yläkulmassa olevaa kolmea pistettä.
4. Valitse Asetukset.
Tästä valikosta löydät pikalatauksen langattomasti ja kaapelilla. Tarpeesi mukaan voit kytkeä toiminnon päälle tai pois päältä.
Ps. Et voi vaihtaa asetusta, jos puhelimeen on kytketty latausjohto. Ota se silloin irti laitteesta ja seuraa yllä olevia ohjeita.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok