Netflix on jumissa, eikä avaudu.

Last Update date : 2018.01.17

Tee Smart Hubin palautus. Paina1  , avaa 2 → Tuki → Itsediagnoosi → Palauta Smart Hub (PIN: 0000). Jos vika jatkuu, vedä virtajohto seinästä viideksi minuutiksi.

Aseta DNS luvuksi 8.8.8.8. Paina 1 , avaa1  → Yleinen → Verkko → Verkon tila → IP-asetukset → DNS-asetukset → Lisää manuaalisesti.
Jos vika jatkuu, soittele tukeemme: 030 622 7515.

Palaute sisällöstä

Q1. Autojkko sisältö teitä?

Q2. Kuinka tyytyväinen olet tähän sisältöön?

Q3. Kerro meille mitä mieltä olet? Kuinka olisimme voineet vastata kysymykseesi paremmin?

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi

Tarvitsetko huoltoa? Huoltoliikkeiden sijainti

Jaa tämä kohde

Sulje jakamisen kohoikkuna

Kiitos!

Kiitos, että vastasit kyselyyn ja siten autat meitä parantamaan Samsung.com-Web-sivustoa.

ok