Samsung Mobile Solutions Forum 2014

Samsung Mobile Solutions Forum 2014 - Log Image

  1. Schedule : Sep. 24. 2014
  2. Location : The Westin Taipei Hotel, Taiwan
Samsung Mobile Solutions 2014 Schedule:
Time Program Remark
Opening 13:00~14:00 Registration 1Hour
14:00~14:10 Opening Remarks 10Min
Keynote 14:10~14:40 Samsung Solution for Better UX with Future Smart Devices
Dr. Kyoung Mook Lim
(S.LSI Product Planning, Samsung Electronics)
30Min
14:40~15:10 An Open Source Community for Internet of Everything Interoperability
Danny Lousberg
(Board of Directors, AllSeen Alliance)
30Min
15:10~15:40 Opportunity and Challenge in IoT/Wearable
Yu Chuan Yang
(Mediatek)
30Min
15:40~16:10 Technology Advances Driving Mobile Innovation
Dr. Peter Hsieh
(ARM Taiwan)
30Min
Sub Conference 16:10~16:40 Intelligent Life beyond Mobile Innovation
Chris Chung
(System LSI Product Planning)
30Min
16:40~17:10 Next wave! solutions from memory viewpoints
DongYang Lee
(Memory Product Planning, Samsung Electronics)
30Min
17:10~17:50 Panel Discussion:The development of Mobile ecosystem and the opportunities of Taiwan IT industry
Moderator : Colley Hwang(Digitimes)
40Min