Wat zijn de vereisten aan mijn notebook om Windows 8 te kunnen draaien?

Om het Windows 8 besturingssysteem te kunnen draaien op je Samsung notebook, dient deze aan de onderstaande eisen te voldoen.

Systeemeisen
- Computer / processor: 1 GHz of sneller met PAE, NX en SSE2
- Geheugen: 1GB (32 bit) of 2GB (64 bit)
- Harde schijf ruimte: 16GB (32 bit) of 20GB (64 bit)
- Grafische kaart: Microsoft DirectX 9 grafische apparaat met WDDM-stuurprogramma

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.