Samsung Galaxy S Advance

Galaxy S Advance software update Android 4.1.2 (Jelly Bean)

Samsung Galaxy S Advance Update – Android 4.1.2

U kunt nu uw GALAXY S Advance updaten naar de nieuwste software versie: Android 4.1.2 (Jelly Bean). Met de laatste software versie maakt u gebruik van onder andere de volgende voordelen:

Voordelen

• De verbinding tijdens het bellen is stabieler. Een gesprek wordt dus minder snel onderbroken door een verbeterde ontvangst van de telefoon.
  • Word aan het eind van de maand niet verrast door een hoge telefoonrekening door internetgebruik. U kunt uw dataverkeer op uw GALAXY S Advance monitoren door te kijken welke apps veel data verbruiken. Ook kunt u een limiet in te stellen, zodat u niet over uw bundel gaat.
  • Krijg sneller toegang tot uw favoriete apps door de snelkoppelingen op het vergrendelscherm.
  • Via het drop down menu kunt u snel en eenvoudig de helderheid van het scherm aanpassen.
  • Maak gebruik van de nieuwe bewegingsopties om bijvoorbeeld een gemiste oproep eenvoudig terug te bellen.
  • De Samsung MMM app wordt vervangen door het nieuwe Samsung GO.
  • U heeft een rijkere keuze aan apps die speciaal werden ontwikkeld voor Android 4.0 en hoger.
  • Navigeren en bladeren door uw telefoon gaat sneller.
  • Uw GALAXY S Advance reageert sneller op uw commando’s.

Update uitvoeren

Update uw Galaxy S Advance naar Android 4.1.2 om gebruik te maken van al deze voordelen. Dit kunt u doen door uw toestel via USB-kabel te verbinden aan Samsung Kies op uw computer. Volg de onderstaande stappen.

• Alvorens u gaat updaten, raden wij u aan om eerst een back-up te maken van uw bestanden en gegevens. Deze kunnen verloren gaan door het updaten van uw telefoon.
  • Download Samsung Kies 2.0 op uw computer via onze website. Klik hier voor Windows. Klik hier voor Mac.
  • Voor een gedetailleerdere uitleg over het updaten van uw Galaxy S Advance, raadpleegt u onderstaande korte instructievideo of deze handleiding.
  • Start Samsung Kies op en verbind uw toestel via een USB-kabel aan uw computer.
  • Volg de stappen die op het scherm verschijnen om de software van uw toestel te upgraden.

Indien u nog vragen heeft over de update van uw GALAXY S Advance naar Android 4.1.2, neem dan contact op met de Samsung Service- en Informatielijn via 0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m), stuur ons een e-mail of chat direct met een medewerker.