Wat moet ik doen als de LED verlichting van mijn koelkast (deels) defect is?

Wat moet ik doen als de LED verlichting van mijn koelkast (deels) defect is?

Een kapotte LED-verlichting moet worden vervangen.

Binnen de garantie?

De garantieperiode van de koelkast is twee jaar, geldend vanaf de aankoopdatum. Valt de koelkast nog in deze garantietermijn? Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn.

Buiten de garantie?

Als de garantieperiode verstreken is, kun je de LED-verlichting bestellen. Woon je in Nederland, dan zijn officiële accessoires te koop bij de Samsung Shop. Woon je in België? Ga dan naar Samsungonderdelen.com.

De LED verlichting is niet kapot, maar andere lampjes knipperen

Knippert het lampje van het waterfilter? Klik dan hier. Of licht het display helemaal niet op? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3