Hoe kan ik de contacten vanaf mijn Android toestel synchroniseren met mijn Mac computer?

Hoe kan ik de contacten vanaf mijn Android toestel synchroniseren met mijn Mac computer?

De contacten die op je Android toestel zijn gesynchroniseerd met je Google account, kun je synchroniseren met je Mac computer.

Contacten synchroniseren vanaf je Android toestel met een Mac computer
1. Open op je Mac het adresboek.
2. Selecteer bovenaan je scherm 'Voorkeuren' → 'Accounts'.
3. Je ziet vervolgens een account met de naam ‘On My Mac Local’ die al geselecteerd is.
4. Rechts daarvan zie je ‘Synchroniseren met Google’. Vink deze optie aan.
5. In de menubalk van je Mac zie je nu een synchronisatie icoon. Als je hierop klikt, verschijnt er een menu met de optie ‘Nu synchroniseren’.
6. Klik hierop en het adresboek laadt de contacten vanuit je Google account in.

Gegevens overzetten met Smart Switch

Stap eenvoudig over op een Samsung toestel met Smart Switch. Meer weten? Klik dan hier.

Wat is Smart Switch en hoe werkt dit?

Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3