Oude gegevens naar Galaxy Tab S overzetten | Samsung NL

Back-upaccounts gebruiken
Je kunt back-upgegevens van je vorige apparaat overdragen naar je nieuwe apparaat met je Google- of Samsung-account. Raadpleeg Een back-up maken van gegevens of gegevens terugzetten voor meer informatie.

Samsung Smart Switch gebruiken
Je kunt gegevens van het vorige apparaat overzetten naar een nieuw apparaat via Smart Switch (voor mobiele apparaten en computers).

Opmerking: Samsung Smart Switch wordt niet ondersteund op sommige apparaten of computers.

Smart Switch Mobile gebruiken
Gebruik deze app om gegevens van je vorige apparaat over te zetten naar je nieuwe apparaat. Je kunt de app downloaden via Galaxy Apps of Play Store.

1 Tik op Smart Switch op je apparaat.
2 Selecteer een optie op je apparaat afhankelijk van het vorige apparaattype en volg de instructies op het scherm.

Als het vorige apparaat een Android-apparaat is, controleer je of de app Smart Switch Mobile is geïnstalleerd op het apparaat. Raadpleeg de Help voor meer informatie.

Smart Switch met computers gebruiken
Gebruik deze functie om een back-up van je gegevens (van mobiele apparaten van de geselecteerde fabrikant) te importeren van een computer naar je apparaat. Je kunt de app downloaden van www.samsung.com/smartswitch.

1 Maak een back-up op de computer van gegevens van een vorig apparaat. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor meer informatie.
2 Start Smart Switch op de computer.
3 Sluit je nieuwe apparaat met een USB-kabel aan op de computer.
4 Klik op de computer op de fabrikant van het vorige apparaat en volg de instructies op het scherm om gegevens over te dragen naar je apparaat.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.