Hoe kan ik problemen met de automatische rotatie functie oplossen?

Hoe kan ik problemen met de automatische rotatie functie oplossen?

Android 4.0 en hoger

Draait het scherm niet meer automatisch op je toestel, probeer dan het volgende.

1 Schakel het toestel uit en en zet het vervolgens aan. Houd tijdens het opstarten de ‘volume omlaag’ knop ingedrukt. Links onderin het scherm verschijnt nu de melding ‘Veilige stand’. De rotatiefunctie kan nu weer werken. Schakel het toestel uit en weer aan om deze normaal te gebruiken.
2 Werkt dit niet? Zet je toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Ga naar ‘Instellingen’ > Back-up maken en terugzetten > Standaardgegevens herstellen.

Android 2.0

Je lost problemen met de automatische rotatie functie vaak op door deze op je telefoon opnieuw te laten kalibreren. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Rotatie functie opnieuw kalibreren

1 Selecteer Applicaties > Instellingen > Display.
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen
hoe-kan-ik-problemen-met-de-automatische-rotatie-functie-oplossen

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3