Hoe maak ik een screenshot op de Samsung Galaxy S8 of S8+?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken.

hoe-maak-ik-een-screenshot-op-de-samsung-galaxy-s8-of-s8-plus

Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom.

hoe-maak-ik-een-screenshot-op-de-samsung-galaxy-s8-of-s8-plus

Werkt dit niet? Controleer dan of de functie ‘Vegen voor schermafbeelding’ aanstaat.

1 Veeg in een startscherm omhoog of omlaag om naar het Apps-scherm te gaan.
2 Ga naar instellingen.
3 Tik op ‘Geavanceerde functies’.
hoe-maak-ik-een-screenshot-op-de-samsung-galaxy-s8-of-s8-plus
4 Ga naar ‘Vegen voor schermafbeelding’ en tik op de schakelaar om deze in te schakelen.
hoe-maak-ik-een-screenshot-op-de-samsung-galaxy-s8-of-s8-plus

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3