Hoe plaats ik een SD kaart en SIM kaart in de Galaxy Note8?

Zo plaats je de (nano-)simkaart die door de serviceprovider is geleverd in de Galaxy Note8. Ook heb je de optie om het geheugen uit te breiden met een microSD-kaart tot 256GB.

1 Open voorzichtig het laatje aan de linker-bovenzijde van het toestel met de uitwerppin. Let goed op dat je de uitwerppin niet in de microfoon doet.
2 Trek het laatje voorzichtig uit het apparaat.
3 Leg je Simkaart in het onderste vakje van het laatje en doe eventueel je microSD-kaart in het bovenste vakje, allebei met de gouden contacten omlaag.
4 Druk beide kaartjes voorzichtig aan tot deze vastgeklikt zitten in het laatje.
5 Doe het laatje weer in het toestel.
hoe-plaats-ik-een-sd-kaart-en-sim-kaart-in-de-galaxy-note8
hoe-plaats-ik-een-sd-kaart-en-sim-kaart-in-de-galaxy-note8