Hoe plaats ik twee SIM kaarten in de Galaxy S8+ Dual Sim?

Houd je werk en privé graag gescheiden? Met de S8+ Dual SIM heb je altijd twee Sim-kaarten bij je. Voortaan bepaal jij met welk abonnement je iemand belt of mailt. Ervaar het gemak van de Galaxy S8+ Dual Sim.

Hoe plaats ik twee SIM-kaarten in de Galaxy S8+ Dual Sim?

Bij Dual SIM-modellen kan je twee SIM-of USIM-kaarten plaatsen, zodat je twee telefoonnummers of serviceproviders  voor één apparaat kunt gebruiken. Twee SIM-kaarten plaatsen doe je zo:

1 Doe de uitwerppin in de opening van het laatje en duw voorzichtig door tot het laatje naar buiten komt. Let goed op dat je de uitwerppin NIET in dedualsim microfoon doet.
2 Open voorzichtig het laatje aan de linkerbovenzijde van het toestel met de uitwerppin.
3 Plaats de primaire SIM-kaart op lade 1 en de secundaire SIM-kaart op lade 2.
4 Allebei met de gouden contacten omlaag. Doe het laatje weer in het toestel.
5 Schuif de lade terug in de sleuf van de lade.
hoe-plaats-ik-twee-sim-kaarten-in-de-galaxy-s8-plus-dual-sim

Let op: Als je twee SIM-kaarten in gebruik hebt, kun je geen microSD-kaart meer plaatsen.

hoe-plaats-ik-twee-sim-kaarten-in-de-galaxy-s8-plus-dual-sim

SIM-kaarten activeren

Start de app Instellingen en tik op Verbindingen - SIM-kaartbeheer. Selecteer een SIM-kaart en tik op de schakelaar om deze te activeren.

SIM-kaarten opties aanpassen

Start de app Instellingen, tik op VerbindingenSIM-kaartbeheer en selecteer een SIM-kaart voor toegang tot de volgende opties:

Pictogram: verander het pictogram van de SIM-kaart.

Naam: verander de weergavenaam van de SIM-kaart.

Netwerkmodus: selecteer een netwerktype om met de SIM-kaart te gebruiken.

Voorkeur SIM- of USIM-kaarten instellen

Als twee kaarten zijn geactiveerd, kun je spraakoproepen, berichten en gegevensservices toewijzen aan specifieke kaarten. Start de app Instellingen, tik op Verbindingen SIM-kaartbeheer en stel de functievoorkeuren voor je kaarten in GEWENSTE SIM-KAART in.

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3