Hoe voer ik een Hard Reset uit op mijn smartphone?

Hard reset
Om verschillende redenen ben je soms genoodzaakt een ‘hard-reset’ uit te voeren. Bijvoorbeeld als je smartphone niet meer normaal opstart. Je kunt dan een 'Hard Reset' uitvoeren. Het is dan niet meer mogelijk om een back-up te maken van de gegevens op je toestel. Hiervoor houd je de volgende toetsencombinaties ingedrukt tijdens het opstarten van het apparaat: aan/uit knop, de volume omhoog (+) knop en de home button.

Vervolgens kom je in een menu terecht waar je met de volume toetsen kunt navigeren en met de aan/uit knop kunt bevestigen. Kies hier voor ‘Wipe data/factory reset’.

Let op: Hiermee verlies je alle data! Het is dan niet meer mogelijk om een back-up te maken van de gegevens op je toestel. Probeer altijd eerst je toestel te starten door je aan/uit knop 10 seconden ingedrukt te houden of d.m.v een Soft Reset!

Hard Reset

Service locaties

Als je toestel meerdere keren een Hard Reset nodig heeft, kun je het best je telefoon laten repareren. Klik hier voor een kaart met Nederlandse reparatiepunten bij jou in de buurt. Belgische service locaties vind je hier.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3