Is de Gear S2 water en stofbestendig?

Last Update Date : jan 05. 2018

Het apparaat kan beschadigd raken als water of stof in het apparaat terechtkomt. Volg deze tips nauwkeurig op om schade aan het apparaat te voorkomen en de water- en stofbestendige prestaties van het apparaat te behouden.

Tips voor de Gear S2 / S2 Classic

• Dompel het apparaat niet onder in water dat dieper is dan 1,5 m en houd het niet langer dan 30 minuten onder water.

• Dompel het apparaat niet lange tijd onder in water.

• Stel het apparaat niet bloot aan snelstromend water, zoals water dat uit de kraan komt, golven in de zee of een waterval.

• Als het apparaat wordt blootgesteld aan zoet water, droog je het zorgvuldig af met een schone, zachte doek. Als het apparaat wordt blootgesteld aan andere vloeistoffen dan zoet water, spoel je het apparaat af met zoet water en droog je het zorgvuldig af met een schone, zachte doek.

Als je het apparaat niet afspoelt met zoet water en afdroogt volgens de instructies, kunnen er gebruiksproblemen optreden of kan de behuizing van het apparaat worden aangetast.
• Als het apparaat valt of wordt blootgesteld aan een hevige schok, is het mogelijk dat het apparaat niet langer bestand is tegen water en stof.
• Het aanraakscherm en andere functies werken mogelijk niet correct als het apparaat wordt gebruikt in water of andere vloeistoffen.
• Het apparaat is getest in een gecontroleerde omgeving en heeft aangetoond bestand te zijn tegen water en stof in specifieke omstandigheden (voldoet aan de vereisten van classificatie IP68 zoals beschreven door de internationale standaard IEC 60529 - Beschermingsgraad van omhulsels [IP-code]; testomstandigheden: 15 - 35 °C, 86 - 106 kPa, 1,5 meter, gedurende 30 minuten). Ondanks deze classificatie is het apparaat niet in elke situatie bestand tegen waterschade.