Wat is Taakmanager en wat kan ik ermee?

Via de Taakbeheer op je mobiele telefoon krijg je een overzicht van alle applicaties.
- Informatie over Actieve applicaties
- Informatie over Gedownloade applicaties
- Informatie over RAM manager
Om Taakbeheer te openen houd je de menutoets een paar seconden ingedrukt en selecteer je 'Taakbeheer' .

Let op: Taakbeheer is alleen beschikbaar op oudere toestellen t/m de Samsung Galaxy S5. Op nieuwere toestellen vanaf de Samsung Galaxy S6 maak je gebruik van Smart Manager.

Actieve applicaties
Controleer hier de lijst met applicaties die op dat moment actief zijn en dus draaien op de achtergrond. Je kunt hier een actieve applicatie sluiten.

Gedownloade applicaties
Hier zie je welke apps je hebt gedownload, hoeveel capaciteit de apps in beslag nemen en de totale opslagruimte van je toestel. Het is hier ook mogelijk om applicaties te verwijderen van je toestel.

RAM manager
Wis hier inactieve en achtergrondprocessen. Voltooide en doorlopende applicatiefuncties worden uit het RAM-geheugen verwijderd. Doe dit door onderaan de pagina op ‘Wis geheugen’ te tikken. Houd er wel rekening mee dat actieve applicaties gesloten worden. Sla daarom je gegevens goed op voordat je het RAM-geheugen wist. In dit menu kun je ook zien hoeveel RAM-geheugen je toestel gebruikt.

Opslag
Hier kun je de status zien van het interne geheugen, USB-geheugen en het geheugen van de SD-kaart op je toestel. Je ziet hoeveel capaciteit op dat moment gebruikt wordt en hoeveel capaciteit je nog beschikbaar hebt.

Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3