Filteren Op

Sorteren op

Type

• Instructievideo's
  • Instructiepagina
  • Problemen oplossen
  • Veelgestelde vragen
  • Close

Onderwerpen

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & HandleidingenVergroten

User Manual

7.41 MB, pdf, ENGLISH

2013.02.19

Andere handleidingen

Firmware

tech specs

Afmetingen van EC-ST150FBPBE1

Beeldsensor

• Sensortype
    CCD Sensor 1/2.33"(7.76mm)
  • Effective Pixel
    Circa 16,2 megapixel
  • Totaal aantal pixels
    Circa 16,56 megapixel

Lens

• Focuslengte
    25 mm (vergelijkbaar met 25 mm bij 35 mm-formaat)
  • F No.
    F2,5 - 6,3
  • Optische zoom
    5x
  • Digital Zoom
    Modus voor stilstaand beeld: 1 - 5x, Afspeelmodus: 1 - 14,4x (afhankelijk van beeldformaat)

MEER SPECIFICATIES WEERGEVENVergroten

Image Stabilization

• Modus
    DIS (Digital Image Stabilization)

Display

• Type
    TFT-lcd
  • Size
    3"
  • Kenmerken
    3,0" (75 mm) 230 000

Scherpstellen

• Type
    TTL-autofocus (Midden-AF, Multi-AF, Object zoeken-AF, Gezichtsdetectie-AF)
  • Waarde
    Normaal: 80 cm ~ Oneindig (Breed), 250 cm ~ Oneindig (Tele), Macro : 5 cm ~ 80 cm (Breed), 100 cm ~ 250 cm (Tele), Auto Macro : 5 cm tot oneindig (groothoek), 100 cm tot oneindig (tele)

Sluitersnelheid

• Sluitersnelheid
    Smart Auto : 1/8 tot 1/2 000 sec., Programma: 1 tot 1/2 000 sec., Nacht: 16 tot 1/2 000 sec., Vuurwerk: 2 sec.

Belichting

• Controle
    AE-programma
  • Metingsysteem
    Multi, Spot, Middengewogen, Gezichtsdetectie AE
  • Compensatie
    ±2 EV (1/3 EV stappen)
  • ISO Equivalent
    Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

• Modus
    Auto, Auto & Rode ogen reductie, Fill-in flitser, Langzame sync, Flitser uit, Rode ogen herstel
  • Waarde
    Groothoek: 0,8 m ~ 4,0 m, Tele : 0,5 m~1,6 m (iso)
  • Oplaadtijd
    5 sec.

Witbalans

• Modus
    Auto WB, Daylight, Cloudy, Fluorescent_H, Fluorescent_L, Tungsten, Custom

Stilstaande beelden

• Modus
    Smart Auto, Program, Scene, Photo Filter, Split Shot, Motion Photo, Beauty Shot, Close up, Magic Frame, Live Panorama, Wigshot (alleen voor SSA), Night Shot

Image Play

• Image Play
    Eén opname, Miniatuurweergave, Geavanceerde diavoorstelling, Videoclip, Smart Album

Date Imprinting

• Date Imprinting
    Datum en tijd, Datum, Uit (instelbaar)

Filmfragment

• Opnemen
    Modus: Movie, Smart Movie Movie Size (Framesnelheid) : 1 280 x 720 (30 fps, 15 fps), 640 x 480 (30 fps, 15 fps), 320 x 240 (30 fps / 15 fps), om te delen (30 fps / 15 fps) * Formaat : MP4 (Max. opnametijd: 20 min.) * Sound Alive Aan / Uit / Gedempt
  • Effecten
    Smart Movie-filter: Miniature / Vignetting / Half Tone Dot / Sketch / Fish-eye / Classic / Retro / Palette Effect 1 / Palette Effect 2 / Palette Effect 3 / Palette Effect 4
  • Bewerken
    Stilstaand beeld opnemen / Tijd inkorten

Opslag

• Ondersteunde media
    Extern geheugen(Optioneel) : micro SD™ (tot 2 GB gegarandeerd) micro SDHC (tot 32 GB gegarandeerd), micro SDXC (tot 64 GB gegarandeerd)
  • File Format
    Stilstaand beeld: JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1, GIF Movie Clip : MP4 (H.264), Audio : AAC
  • Afbeeldingsgrootte
    16 M: 4 608 x 3 456 / 14 MP: 4 608 x 3 072 / 12 MW: 4 608 x 2 592 / 10 M: 3 648 x 2 736 / 5 M: 2 592 x 1 944 / 3 M: 1 984 x 1 488 / 2 MW: 1 920 x 1 080 / 1 M: 1 024 x 768

Interface

• Stekker Digitale Uitgang
    USB 2.0
  • Audio
    Microfoon: Mono,
    Ingebouwde luidspreker: Mono
  • Video-uitvoer
    AV: NTSC / PAL (instelbaar)
  • Voedingsaansluiting
    5,0 V
  • Houder
    Nee

Voeding

• Voedingsbron
    Type
    Oplaadbare batterij: BP-70A / 3,7 V,
    Lader: SAC-48,
    Zwakstroomaansluiting: 20-pins,
    Bijgeleverde batterij kan verschillen afhankelijk van de verkoopregio.

Fysieke specificaties

• Afmetingen
    Afmetingen (BxHxD)
    94,4 x 58 x 17,7 (20) mm
  • Gewicht
    114 g (zonder batterij en geheugenkaart)
  • Gebruikstemperatuur
    0 ~ 40°C
  • Luchtvochtigheid
    5 - 85%

Software en besturingssysteem pc

• Bundle PC S/W
    Geïntegreerde pc-software
  • Compatibel besturingssysteem
    ex) Windows XP SP2 / Vista / Windows 7

Algemene systeemvereisten

• Voor Macintosh
    Power Mac G3 of later, Mac OS 10,5 of hoger Minimaal 256 MB RAM 110 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf USB-poort Cd-rom-station
  • Voor Windows
    Pc met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz of hoger Minimaal 512 MB RAM (meer dan 1 GB aanbevolen) Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8 250 MB beschikbare ruimte op de vaste schijf (meer dan 1 GB aanbevolen) USB 2.0-poort CD-rom-station nVIDIA Geforce 7 600 GT of later / Ati X1600-serie of later 1 024 x 768 pixels, monitor die 16-bits kleurweergave ondersteunt (1 280 x 1 024, 32-bits kleurweergave aanbevolen) Microsoft DirectX 9.0c of hoger

Wireless

• Wireless
    * Wi-Fi-connectiviteit - MobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud, E-mail, Auto Backup, AllShare Play - S / W Upgrade Notifier, AutoShare * AllShare Play: Nearby Device, Web Storage * SNS & Cloud - Wereldwijd: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive - China: Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Hongkong: Facebook, YouTube, Picasa, Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Korea: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive * S / W Upgrade Notifier: ondersteund in Wi-Fi-modus, en alleen voor melding * facebook, weibo, e-mail: Ondersteund voor toevoeging van commentaar

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Live chatten

Of maak gebruik van onze Live Chat dienst
Start chat

E-mailondersteuning

Verstuur een e-mail en ontvang een antwoord.
Stuur ons een e-mail

Telefonische ondersteuning

Bel om een medewerker van de klantenservice te spreken.

Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via
0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m).

Toon meer +
MEER CONTACTMOGELIJKHEDEN