Filteren Op

Sorteren op

Type

• Instructievideo's
  • Instructiepagina
  • Problemen oplossen
  • Veelgestelde vragen
  • Afsluiten

Onderwerpen

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & HandleidingenVergroten

User Manual

4.39 MB, pdf, ENGLISH

2014.05.26

Andere handleidingen

Firmware

tech specs

Afmetingen van EC-WB35FZBPBE1

Netwerk en Draadloze Connectiviteit

• NFC
    Ja
  • Wi-Fi
    802.11b/g/n

Beeldsensor

• Type
    CCD
  • Formaat
    1/2,3 (Ca. 7,76 mm)
  • Effectieve Pixels
    Ongeveer 16.2 MP

MEER SPECIFICATIES WEERGEVENVergroten

Lens

• Focal Length
    Samsung 12x Zoom Lens f = 4,3 ~ 51,6 mm (35 mm film equivalent: 24 ~ 288 mm)
  • F No.
    3,1 (W) ~ 6,3 (T)
  • Optical Zoom
    12x Optische Zoom
  • Digital Zoom
    Modus voor stilstaande beelden: 1x ~ 2x (Optical * Digital: 24x), Intelli-Zoom: 2x

Display

• Type
    TFT LCD
  • Schermgrootte
    67,5 mm (2,7")
  • Resolutie
    230K dots

Beeldstabilisatie

• Type
    OIS (Optical Image Stabilization)

Geheugen

• Externe Media
    Mmicro SD ™ (2 GB gegarandeerd), micro SDHC (tot 32 GB gegarandeerd), micro SDXC (tot 64 GB gegarandeerd) * Klasse 6 en hoger aanbevolen * De interne geheugencapaciteit kan afwijken van deze specificaties.
  • Internal
    Ca. 30 MB

Fysieke specificaties

• Afmetingen (BxHxD)
    100,9 x 61,2 x 27,5 (20,7) mm
  • Gewicht
    145 g

Batterij

• Capaciteit
    700 mAh

Sluitertijd

• Sluitertijd
    Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sec., Programma: 1 ~ 1/2 000 sec., Nacht: 8 ~ 1/2 000 sec., Vuurwerk: 2 sec.

Scherpstellen

• AF-Assist Lamp
    Ja
  • Type
    TTL Auto Focus (Center AF, Multi AF, Object Tracking AF, Face Detection AF, CAF)
  • Bereik
    Normaal: 80 cm ~ oneindig (groothoek), 250 cm ~ oneindig (tele) Macro: 5 cm ~ 80 cm (groothoek), 130 cm ~ 250 cm (Tele) Auto Macro: 5 cm ~ oneindig (groothoek), 130 cm ~ oneindig (Tele)

Drive Mode

• Functies
    Enkelvoudig, Continu, Beweging, AEB
  • Self-Timer
    Uit, 10 sec., 2 sec., Dubbel (10 sec., 2 sec.)

Interface

• Digital Output Connector
    USB 2.0
  • Audio
    Microfoon: Mono, Interne Luidspreker: Mono
  • Video Out
    NTSC, PAL, HDMI

Belichting

• Control
    Programma AE
  • Metering Systeem
    Metering: Multi, Spot, Center-weighted, Face Detection AE
  • Compensatie
    ±2 EV (1/3 EV steps)
  • ISO
    Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

• Functies
    Reductie Automatisch, automatisch met rode-ogen, invulflits, langzame synchronisatie, flitser uit, rode-ogencorrectie
  • Bereik
    Breed: 0,2 m ~ 4 m, Tele: 0,5 m ~ 1,6 m
  • Oplaadtijd
    Ca. 5 sec

Witbalans

• Functies
    Auto witbalans, Daglicht, Bewolkt, TL-licht, TL-licht, kunstlicht, persoonlijke, K

Edit

• Still
    Miniatuur, Vignetten, Fish Eye, Klassiek, Retro, Stereffect
  • Movie
    Miniatuur, Vignetten, Fish-eye, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, Paleteffect 2, Paleteffect 3, Paleteffect 4

Still

• Functies
    Smart Auto, Programma, * Smart-modus, Photo Filter, Live Panorama
  • Smart
    Landschap, Actie Freeze, Silhouet, Zonsondergang, Vuurwerk, Light Trace, Beauty Face, Nacht, Macro
  • Beeldgrootte
    16 M: 4 608 x 3 456 / 14 MP: 4 608 x 3 072 / 12 MW: 4 608 x 2 592 / 10 M: 3 648 x 2 736 / 5 M: 2 592 x 1 944 / 3 M: 1 984 x 1 488 / 2 MW: 1 920 x 1 080 / 1 M: 1 024 x 768

Image Play

• Type
    Enkele afbeelding, Miniaturen, Advanced Slide Show, Filmclip, Smart Album

Date Imprinting

• Date Imprinting
    Datum en tijd, Datum, Uit (instelbaar)

Video

• Functies
    Movie, Smart Movie (Landschap, Blauwe Lucht, Natuurlijk groen, Zonsondergang), Filmfilter
  • Beeldgrootte
    1 280 x 720, 640 x 480, 240 Web
  • Sound
    Geluidsopname: On / Off / Zoom gedempt
  • Formaat
    MP4 (Max. opnametijd: 20 min.)

Software

• Application
    ILauncher binnen

System Requirement

• Macintosh
    PC met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz of hoger Minimaal 512 MB RAM (meer dan 1 GB aanbevolen) Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8 250 MB vrije ruimte op harde schijf (meer dan 1 GB aanbevolen ) USB 2.0-poort Cd-rom-station nVIDIA Geforce 7 600 GT of hoger / ATI X1600-serie of later 1 024 x 768 pixels, 16-bits kleuren ondersteunt (1 280 x 1 024, 32-bits kleuren aanbevolen) Microsoft DirectX 9.0c of later
  • Windows
    Power Mac G3 of later Mac OS 10.5 of hoger Minimaal 256 MB RAM 110 MB vrije ruimte op harde schijf USB-poort Cd-rom-station

Overige kenmerken

• Gebruikstemperatuur
    0 ~ 40°C
  • Operating Humidity

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Live chatten

Of maak gebruik van onze Live Chat dienst
Start chat

E-mailondersteuning

Verstuur een e-mail en ontvang een antwoord.
Stuur ons een e-mail

Telefonische ondersteuning

Bel om een medewerker van de klantenservice te spreken.

Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via
0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m).

Toon meer +
MEER CONTACTMOGELIJKHEDEN