Model numberGT-I8190

Meest recente updates

Filteren Op

/

Type option

/

Topics option

Sorteren op

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & Handleidingen

Handleidingen

• Safety Guide

15.76 MB, pdf, DUTCH(T-Mobile), ENGLISH(DTM), ENGLISH(Europe), GERMAN(DTM), GREEK(Cosmote), PORTUGUESE(European), BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, FINNISH, FRENCH, FRENCH(FRANCE), GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, KAZAKH, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, UKRAINIAN, UZBEK

2012.11.13
    • Quick Guide

1.12 MB, pdf, ENGLISH(Europe)

2012.10.18

Software

Handige software

• Ophaalservice Express

Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

Meer lezen
      • Samsung Kies

Samsung Kies

Samsung Kies verbindt uw mobiele telefoon met uw personal computer en maakt het makkelijker voor…

Meer lezen
        • Thru Kies software bijwerken

Met Kies software bijwerken

Een makkelijke manier om te upgraden naar de nieuwste software voor uw mobiele telefoon voor meer functionaliteit en andere verbeteringen.

Meer lezen
          • S Note

S Note

Kunt u alle notities die u met S Note op uw mobiel gemaakt heeft efficiënt beheren op uw pc.

Meer lezen