Support Model

Alert 3
  • Ondersteuning Melding May 03, 2016

Waarschuwing: valse e-mails verstuurd uit naam van Samsung MEER ONTDEKKEN

• Ondersteuning Nieuws Jun 20, 2015

Verdwijnen functies in het meldingenpaneel van Galaxy S6 (Edge) MEER ONTDEKKEN

• Ondersteuning Nieuws Dec 09, 2013

Samsung GALAXY Tab 2 10.1 update Jelly Bean 4.2.2 MEER ONTDEKKEN

OK
Galaxy Trend

Galaxy Trend

Productmodel bewerken
Zoeken
Zoeken
  • No data

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten

Oplossingen

Top-oplossingen

Downloads

Gebruiksaanwijzingen, downloads,
specificaties en registreren

()

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten

Services & Software

Selecteer de link voor meer nuttigs.

• Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

• Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding voor smartphones, tablets, TV's en meer. Haal het maximale uit je Samsung apparaat!

• Software en Security

Voor Samsung heeft de bescherming van de privacy en de beveiliging van gegevens van consumenten de hoogste prioriteit

• Smart Switch

Een makkelijke manier om data over te zetten

• Samsung Kies

Samsung Kies

Samsung Kies verbindt uw mobiele telefoon met uw personal computer en maakt het makkelijker voor…

Symbool Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding

Een interactieve demo die je door de mogelijkheden van je apparaat leidt.

Gerelateerde producten

Aanbevolen gerelateerde producten en accessoires