Model numberSM-T315

Meest recente updates

Filteren Op

/

Type option

/

Topics option

Sorteren op

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & Handleidingen

Handleidingen

• Safety Guide

0.01MB, pdf, ENGLISH, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, NORWEGIAN, POLISH, ROMANIAN, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH

2015.12.09
    • User Manual(Kitkat)

7.31 MB, pdf, ENGLISH

2015.12.09

Software

Handige software

• Ophaalservice Express

Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

Meer lezen
      • Samsung Kies

Samsung Kies

Samsung Kies verbindt uw mobiele telefoon met uw personal computer en maakt het makkelijker voor…

Meer lezen
        • Thru Kies software bijwerken

Met Kies software bijwerken

Een makkelijke manier om te upgraden naar de nieuwste software voor uw mobiele telefoon voor meer functionaliteit en andere verbeteringen.

Meer lezen
          • S Note

S Note

Kunt u alle notities die u met S Note op uw mobiel gemaakt heeft efficiënt beheren op uw pc.

Meer lezen