[ Mobiele telefoon ]Samsung GALAXY Tab 2 10.1 update Jelly Bean 4.2.2

Dec 09, 2013

Sinds afgelopen week kunt u uw Samsung GALAXY Tab 2 10.1 updaten naar Jelly Bean 4.2.2. Het kan voorkomen dat de standaard e-mailapplicatie na deze update niet meer werkt. Binnenkort kunt u een nieuwe software-update downloaden die dit verhelpt. Zodra deze software-update beschikbaar is, ontvangt u een notificatie op uw GALAXY Tab 2 10.1.

U kunt er voor kiezen om niet op de software-update te wachten, maar het probleem direct zelf te verhelpen door de e-mailapplicatie te resetten. Let op: u wist met deze oplossing de gegevens op uw lokale e-mailaccount , maar niet de informatie die op uw emailserver staat. Zorg ervoor dat u van te voren een back-up maakt. Hieronder treft u de stap-voor-stap uitleg daarvoor aan.

Als u de software-update nog niet heeft gedownload, adviseren wij u dat nu niet te doen, maar te wachten tot wij u een nieuwe software-update aanbieden.

Stappenplan om een back-up te maken van uw lokale e-mailaccount
· Ga naar applicaties
· Ga naar instellingen
· Selecteer ‘back up maken en terugzetten’
· Vink ‘back up mijn gegevens’ aan
· Selecteer ‘back up van het google email account’

Stappenplan om de standaard e-mailapplicatie te resetten
· Ga naar applicaties
· Ga naar instellingen
· Selecteer applicatiebeheer
· Scroll in het rechtermenu naar rechts tot op het menu ‘alles’
· Scroll naar beneden naar de applicatie ‘e-mail’
· Selecteer de applicatie ‘e-mail’
· Selecteer ‘buffer leegmaken’
· Selecteer ‘gegevens wissen’
· Selecteer ‘gedwongen stoppen’
· Start de Tab opnieuw op

De e-mailapplicatie is nu gereset. U start de e-mailapplicatie op en kunt uw e-mailaccount opnieuw instellen.

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.