Hoe neem ik mijn luidspreker(s) en de Samsung Multiroom app in gebruik?

Hoe neem ik mijn luidspreker(s) en de Samsung Multiroom app in gebruik?

Last Update Date : jan 06. 2018

Voorbereiding
Om je nieuwe luidspreker(s) te verbinden met je Wi-Fi netwerk, heb je het volgende nodig.

nodig

Voordat je de luidspreker(s) kunt gebruiken, moet je de app Samsung Multiroom op een Smartphone of Tablet downloaden en installeren via Google Play of de App Store.

Gebruik binnen Google Play of de Apple App Store de zoekterm: ‘Samsung Multiroom’.

playstore

Automatisch verbinding maken met Wi-Fi

Met de volgende stappen maak je eenvoudig verbinding met je Wi-Fi netwerk.

1. Sluit de luidspreker aan op een stopcontact.

2. Selecteer de app Samsung Multiroom op je smartphone of tablet.

3. Selecteer NIEUWE INSTELLING.

4. Selecteer de te verbinden luidspreker.

5. Controleer of de luidsprekerstroom is aangesloten en zich binnen het werkelijke bereik van de Wi-Fi verbinding bevindt, en selecteer vervolgens ‘Ja’.

• Er wordt gezocht naar het apparaat dat beschikbaar is om te koppelen.

Wifi verbinden multiroom

6. Zodra een beschikbaar apparaat is gevonden, probeert het verbinding te maken met het draadloze netwerk.
In het geval van een beveiligd netwerk wordt er op het scherm van je smartphone of tablet naar een wachtwoord gevraagd.

7. Selecteer ‘Verbinden’. De applicatie zal nu vragen of je nog een luidspreker wilt toevoegen. Om alleen de gezochte luidsprekers te verbinden en het proces te voltooien, selecteert je ‘Nee’.

• Netwerkverbinding is voltooid. Je kunt nu gebruik maken van de luidspreker(s) en de Samsung Multiroom App
• Afhankelijk van de netwerkomgeving is het mogelijk dat de luidspreker(s) niet automatisch worden verbonden. In dergelijke gevallen selecteert je ‘Knippert niet’ en volg je de stappen aangegeven op het scherm.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.