Software Upgrade

Wat zijn de voordelen van een software-upgrade?

Release de up-to-date softwareversie voortdurend voor:

1. het verbeteren van de performance en de stabiliteit.
  2. het oplossen van mogelijke problemen door het oplossen van defecten en fouten.
  3. het upgraden van het besturingssysteem en het gebruik van nieuwe functies.

Hoe kunt u controleren of er een nieuwe softwareversie is?

Optie 1. OTA(over the air) zonder kabel

Ga naar Instellingen > (Meer) > Over het apparaat > Software-update > update

Voordat u upgrade via OTA,

• raden wij u het gebruik van een goed Wi-Fi-netwerk aan om ongebruikelijke verbruikskosten te vermijden.
  • dient de batterij te zijn opgeladen (meer dan 50% capaciteit) en er voldoende vrije geheugencapaciteit te zijn. (minstens 1GB)
  • Verwijder niet de batterij tijdens de upgrade.
  • Gebruik het aangesloten apparaat niet.

Optie 2. Computer met een kabel

Installeer de ‘Kies’ en start deze na het aansluiten van uw telefoon. Volg gewoon de instructies in het menu voor de software-upgrade van ‘Kies’.

Ga naar Kies

Optie 3. Ga naar de shops

Samsung Experience Shops(SES) ondersteunen de Smart Service* met software-upgrades. Vraag in de Samsung Experience Shop de ervaringsdeskundige van Samsung om een software-upgrade; tijdens het upgraden kunt u gewoon gebruik blijven maken van het Samsung-apparaat, de toebehoren en de gegevens erin.

* Smart Service is in sommige shops onder ruimtecondities mogelijk niet beschikbaar.

V&A

V. Ik maak me zorgen dat ik na de software-upgrade persoonlijke gegevens, zoals contactpersonen en foto's kwijtraak.
A. Alle gegevens van de gebruiker blijven na de upgrade intact. We raden u echter aan om voorafgaand aan het upgraden een back-up te maken.
V. Toen ik de software-upgrade draadloos via OTA uitvoerde, ontdekte ik dat de packet data noodzakelijk is. Worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht?
A. Dat hangt af van het beleid van uw netwerkprovider. Wij adviseren u daarom het gebruik van een gratis Wi-Fi-netwerk.