Ga naar de tekstgids van Kies

n de Kies Zelfstudie leert u hoe u via Kies diverse soorten inhoud kunt gebruiken op apparaten en pc's.

Klik op het menu links voor meer informatie.

Synchroniseer contactpersonen en schema

Synchroniseer contactpersonen en schema

Contactpersonen, Schema en Memo kunnen tegelijkertijd gesynchroniseerd worden met Outlook.

1. 1. Verbind uw mobiele telefoon middels een USB-kabel aan een pc.
  2. 2. Verbonden
  3. 3. Contactpersonen en schema zullen gesynchroniseerd worden met Outlook.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [Sync]-tab.
  5. 5. Selecteer a.u.b. Outlook.
  6. 6. Klik a.u.b. de [Sync]-knop.
  7. 7. Bezig met synchroniseren…
  8. 8. Voltooid
  9. 9. Controleer a.u.b. de gesynchroniseerde contactpersonen.
  10. 10. U kunt in Outlook de contactpersonen en het schema controleren die gesynchroniseerd zijn met uw mobiele telefoon.
Synchroniseer muziek, foto's, video

Synchroniseer muziek, foto's, video

Muziek, foto's en video, opgeslagen op de pc kunnen opgeslagen worden op het apparaat middels sync.

1. 1. Klik a.u.b. op de [Sync]-tab.
  2. 2. Controleer a.u.b. [Sync muziek].
  3. 3. Selecteer a.u.b. de te synchroniseren afspeellijst.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [Sync]-knop.
  5. 5. Bezig met synchroniseren…
  6. 6. Voltooid
  7. 7. Controleer a.u.b. de gesynchroniseerde bestanden.
Firmware upgrade

Firmware upgrade

U kunt eenvoudig de firmware van het verbonden apparaat controleren en updaten.

1. 1. Verbind uw mobiele telefoon middels een USB-kabel aan een pc.
  2. 2. Verbonden
  3. 3. Controleer a.u.b. de laatste firmware-informatie.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [Firmware-upgrade]-knop.
  5. 5. Bewaar of maak eerst een back-up van belangrijke gegevens op de pc.
  6. 6. Bezig met downloaden van de server…
  7. 7. Bezig met upgraden…
  8. 8. Voltooid.
  9. 9. Klik a.u.b. op de [OK]-knop.
  10. 10. Controleer a.u.b. dat er geupgrade is naar de laatste versie firmware.
Nieuwe contactpersonen toevoegen

Nieuwe contactpersonen toevoegen

U kunt de contactpersonen opgeslagen op het apparaat controleren en gemakkelijk nieuwe contactpersonen toevoegen.

1. 1. Klik a.u.b. op [contacts].
  2. 2. Klik a.u.b. op de [New contact]-knop.
  3. 3. Voer a.u.b. de contactinformatie in.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [OK]-knop.
  5. 5. Klik a.u.b. op de [Save to device]-knop om de contactpersoon op te slaan.
  6. 6. Voltooid
  7. 7. U kunt op het apparaat de contactpersoon bewerken of verwijderen.
  8. 8. Selecteer a.u.b. de te bewerken contactpersoon.
  9. 9. Klik a.u.b. op de [Edit]-knop.
  10. 10. Bewerk a.u.b. de geselecteerde contactpersoon.
  11. 11. Klik a.u.b. op de [OK]-knop.
  12. 12. Klik a.u.b. op de [Save to device]-knop om de contactpersoon op te slaan.
  13. 13. Voltooid
Back-up & Restore van de gegevens van de mobiele telefoon

Back-up & Restore van de gegevens van de mobiele telefoon

U kunt inhoud opgeslagen op de mobiele telefoon veilig back-uppen op de pc.

Alleen ondersteund door sommige apparaten.

1. 1. Klik a.u.b. op de [Backup/Restore]-tab.
  2. 2. U kunt gegevens veilig op het apparaat opslaan middels back-up.
  3. 3. Selecteer a.u.b. de gegevens om te backuppen.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [Backup]-knop.
  5. 5. Bezig met backuppen…
  6. 6. Klik a.u.b. de [Complete]-knop.
  7. 7. Eerder gebackupte gegevens kunnen hersteld worden op het apparaat.
  8. 8. Klik a.u.b. op de [Restore]-knop.
  9. 9. Selecteer het gebackupte bestand.
  10. 10. Klik a.u.b. op de [Next]-knop.
  11. 11. Klik a.u.b. op de [Start restore]-knop.
  12. 12. Bezig met herstellen…
  13. 13. Klik a.u.b. de [Complete]-knop.
Applicaties kopen

Applicaties kopen

U kunt een verscheidenheid aan applicaties kopen in de Samsung Apps store en deze direct downloaden op uw telefoon.

Ondersteunde apparaten: bada, Windows Mobiel (tot versie 6.5)

1. 1. Klik a.u.b. op [Samsung Apps].
  2. 2. Klik a.u.b. op [Sign in].
  3. 3. Klik a.u.b. op de te downloaden applicatie.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [Get]-knop.
  5. 5. Bezig met downloaden…
  6. 6. Voltooid
  7. 7. Het zal nadat het downloaden voltooid is automatisch geïnstalleerd worden.
  8. 8. Controleer a.u.b. de gedownloade applicatie.
  9. 9. Samsung Apps kan afhankelijk van het apparaat en het land verschillende diensten aanbieden.
Creëer een muziekafspeellijst

Creëer een muziekafspeellijst

Voeg op uw pc opgeslagen muziek toe aan de Kies Library en dan kunt u uw eigen afspeellijst creëren om naar te luisteren.

1. 1. Klik a.u.b. op [Music] in Library.
  2. 2. Klik a.u.b. op de [Add music]-knop.
  3. 3. Selecteer a.u.b. het toe te voegen muziekbestand, klik vervolgens op de [Open]-knop.
  4. 4. Aan de gang…
  5. 5. Voltooid
  6. 6. Klik op de rechtermuisknop om een afspeellijst toe te voegen.
  7. 7. Sleep bestanden naar de nieuwe afspeellijst en zet ze daar neer.
  8. 8. Controleer a.u.b. de toegevoegde muziek.
  9. 9. U kunt iTunes-afspeellijsten importeren en ze middels Kies beheren.
  10. 10. Klik a.u.b. op [File].
  11. 11. Selecteer a.u.b. [Import iTunes playlist to Library].
  12. 12. Aan de gang…
  13. 13. Voltooid
  14. 14. Controleer a.u.b. de toegevoegde afspeellijst.
Abonneer op Podcast

Abonneer op Podcast

U kunt een Podcast-abonnement-URLS toevoegen en van hun inhoud genieten op Kies en apparaten.

1. 1. Klik a.u.b. op [Podcast].
  2. 2. Klik a.u.b. op de [Add podcast]-knop.
  3. 3. Voer a.u.b. de URL van de podcast in waarop u zich wilt abonneren.
  4. 4. Klik a.u.b. op de [Next]-knop.
  5. 5. Klik a.u.b. op de [OK]-knop.
  6. 6. Bezig met downloaden…
  7. 7. Voltooid
  8. 8. Dubbelklik a.u.b. de toegevoegde podcast.
  9. 9. U kunt episodes eenvoudig downloaden nadat u ze overgebracht heeft op het apparaat.
  10. 10. Sleep en zet de podcast neer om ze over te brengen naar het apparaat.
  11. 11. Bezig met overbrengen…
  12. 12. Voltooid.
Genomen foto / video opslaan

Genomen foto / video opslaan

Met de telefoon genomen foto's en video kunnen opgeslagen worden op uw pc.

1. 1. Controleer a.u.b. de foto's en video op uw apparaat.
  2. 2. Selecteer a.u.b. de bestanden om op uw pc op te slaan.
  3. 3. Klik a.u.b. op de [Save to PC]-knop.
  4. 4. Selecteer a.u.b. de map waarin ze opgeslagen moeten worden.
  5. 5. Klik a.u.b. op de [OK]-knop.
  6. 6. Bezig met overbrengen…
  7. 7. Voltooid
  8. 8. Met de telefoon genomen foto's en video kunnen ook op uw pc opgeslagen worden middels [Export].
  9. 9. Klik a.u.b. op de [Import/Export]-tab.
  10. 10. Klik a.u.b. op de [Export to PC]-knop.
  11. 11. Selecteer a.u.b. de map om in op te slaan.
  12. 12. Klik a.u.b. op de [OK]-knop.
  13. 13. Bezig met overbrengen…
  14. 14. Voltooid
Breng contactpersonen over naar een nieuwe mobiele telefoon

Breng contactpersonen over naar een nieuwe mobiele telefoon

Verbind twee telefoons om contactpersonen direct naar de nieuwe telefoon over te brengen.

1. 1. Verbind a.u.b. de nieuwe mobiele telefoon.
  2. 2. verbonden
  3. 3. Klik a.u.b. op de [Import/Export]-tab.
  4. 4. Breng contactpersonen over door op [Transfer to another Device] te klikken.
  5. 5. Bezig met het overbrengen van gegevens naar de nieuwe mobiele telefoon…
  6. 6. Voltooid
  7. 7. Controleer a.u.b. de overgebrachte contactpersonen.
  8. 8. U kunt middels slepen en neerzetten multimedia-bestanden overbrengen.
  9. 9. Selecteer a.u.b. het over te brengen bestand(en).
  10. 10. Sleep en zet neer.
  11. 11. Controleer a.u.b. het overgebrachte bestand(en).