S Note

Logo

S Note

Een geheel nieuwe pc-ervaring.
Uw mobiele apparatuur en uw pc worden snel en eenvoudig met elkaar verbonden!

Deze afbeelding laat zien dat de opgeslagen S Note-inhoud in uw smartphone kan worden weergegeven op uw pc via het programma S Note.

Beheer uw S Note-content op uw pc!

Moeiteloos door uw S Note-bestanden bladeren

Met behulp van S Note kunt u op efficiënte wijze notities aanmaken, bewerken en beheren op uw mobiele apparatuur en pc. U hoeft alleen maar in te loggen op uw Samsung-account of Evernote-account om waar dan ook toegang te hebben tot S Note. Door uw mobiele apparaat te synchroniseren met uw pc zijn al uw notitiebestanden altijd en overal direct beschikbaar op uw pc.

Deze afbeelding laat zien dat wanneer u zich aanmeldt bij uw Samsung-account of EVERNOTE-account, er een melding verschijnt dat de S Note-inhoud die is gesynchroniseerd in uw smartphone, kan worden weergegeven op uw pc.

De nieuwe S Note zorgt voor nog meer gemak

S Note is voorzien van verschillende gebruiksvriendelijke functies en onderscheidt zich hiermee van andere apps voor het nemen van notities. Zo is er onder meer het eenvoudige bestandsbeheer met de mogelijkheid om in de app mappen aan te maken en bestanden te kopiëren, te verplaatsen en te verwijderen. Daarnaast is het mogelijk om notities te synchroniseren op uw mobiele apparatuur en uw pc via uw Samsung- of Evernote-account. Ook kunnen notities gemakkelijk teruggevonden worden, waar ze ook staan, met behulp van de bibliotheek-, favorieten- en tag-functies van S Note.

* Enkel beschikbaar bij de Note 3 en de volgende generatie(s) van de GALAXY Note.

Deze afbeelding laat een pijl in twee richtingen zien tussen de S Note-lijst op de smartphone en de lijst van S Note op de pc.

Tabbladweergave

Dankzij de tabbladen van S Note kunt u sneller en efficiënter door uw notities heen bladeren. In de tabbladweergave ziet u meerdere notities op hetzelfde scherm en kunt u moeiteloos naar de verschillende tabbladen en notities gaan.

Deze afbeelding laat zien dat S Note geïnstalleerd op de laptop beschikt over meerdere tabbladen.

Ondersteuning van interactieve mediafuncties

Met S Note kunt u al uw dierbare herinneringen toevoegen aan uw notities. De nieuwe en geoptimaliseerde S Note ondersteunt YouTube en Voice Memo, zodat u nog meer plezier heeft van interactieve content. U hoeft alleen maar het YouTube-fimpje of de gesproken notitie in de notitie te selecteren en afspelen maar!

Deze afbeelding laat zien dat u S Note-inhoud die is gemaakt in YouTube of Voice Memo, niet alleen kunt weergegeven op uw smartphone, maar ook op uw pc met S Note.

Foto's en video's

S Note voor pc's ondersteunt het bewerken van foto's en video's in de app. U kunt dus foto's en video's die opgeslagen zijn op uw pc of gemaakt zijn met uw pc-camera invoegen in uw notities.

Deze afbeelding laat zien dat een selfie gemaakt wordt met S Note op de laptop en dat deze ingevoegd wordt in de notitie.

Kaarten ophalen en invoegen

Met S Note is het mogelijk om direct in de app een kaart te zoeken en op te halen. Met uw muiswieltje kunt u het formaat van uw selectie aanpassen voor u een afbeelding van de kaart toevoegt aan uw notities.

Deze afbeelding laat zien dat gezocht wordt naar kaartinformatie en dat deze ingevoegd wordt in de notitie in S Note.

Pc-systeemvereisten voor het gebruik van de S Note-software

System requirements to use S Note software
CPU Intel® Core™2 Duo of hoger
RAM 2 GB of meer
HDD 500 Mbytes beschikbare ruimte
OS Windows 7 / 8