Snote

Logo

S Note

Breng de pc-beleving op een hoger plan.

Zeer snelle en eenvoudige koppeling van mobiel apparaat en pc!

Deze afbeelding laat zien dat de opgeslagen S Note-inhoud in uw smartphone kan worden weergegeven op uw pc via het programma S Note.

Beheer uw S Note-content op uw pc!

Moeiteloos door uw S Note-bestanden
bladeren

Dankzij S Note kunt u op efficiënte wijze notities maken, bewerken en beheren op mobiele apparaten en de pc.
Meld u aan bij uw Samsung-account of Evernote-account om overal toegang te hebben tot S Note. Na synchronisatie zijn alle notitiebestanden onmiddellijk beschikbaar op uw pc, altijd en overal.

Deze afbeelding laat zien dat wanneer u zich aanmeldt bij uw Samsung-account of EVERNOTE-account, er een melding verschijnt dat de S Note-inhoud die is gesynchroniseerd in uw smartphone, kan worden weergegeven op uw pc.
Deze afbeelding laat een pijl in twee richtingen zien tussen de S Note-lijst op de smartphone en de lijst van S Note op de pc.

De nieuwe S Note zorgt voor nog meer gemak

S Note beschikt over tal van gebruiksvriendelijke functies waardoor zoveel meer mogelijk is dan bij andere viewers. U kunt bestanden kopiëren, verplaatsen of verwijderen en u kunt mappen aanmaken om uw notities gemakkelijker te beheren. Daarnaast kunt u ook op elk moment uw notities terugvinden en bekijken in de Bibliotheek, Favorieten, Labels enzovoort. Als u de configuratie van een map of een bestand bewerkt op een pc, dan start de synchronisatie. Als dit voltooid is, dan zijn de bewerkingen ook doorgevoerd op uw mobiele toestel.

Enkel beschikbaar op de Galaxy Note 3 en de volgende generatie(s) van de Galaxy Note.

Meerdere vensters

De nieuwe S Note ondersteunt meerdere vensters, zodat meerdere notities tegelijk weergegeven kunnen worden. U kunt multitasken met een aantal verschillende taken met meer dan 2 vensters open, waardoor u nog productiever wordt en u uw taken nog sneller kunt uitvoeren.

Deze afbeelding laat zien dat de S Note, geïnstalleerd op een laptop, kan worden opgeroepen in meerdere vensters.
Deze afbeelding laat zien dat u S Note-inhoud die is gemaakt in YouTube of Voice Memo, niet alleen kunt weergegeven op uw smartphone, maar ook op uw pc met S Note.

Ondersteuning van interactieve mediafuncties

Met S Note kunt u al uw dierbare herinneringen toevoegen aan uw notities. De nieuwe en geoptimaliseerde S Note ondersteunt YouTube en Voice Memo, zodat u nog meer plezier heeft van interactieve content. U hoeft alleen maar het YouTube-fimpje of de gesproken notitie in de notitie te selecteren en afspelen maar!

Minimale pc-systeemvereisten voor het gebruik van de S Note software

System requirements to use S Note software
CPU Intel® Pentium™4 1,6 GHz of hoger
RAM 2 GB of meer
HDD 500 Mbytes beschikbare ruimte
Besturingssysteem Windows 7 / 8