Where work meets play

Vergelijken
en beslissen

How does each version compare?
  Windows 8.1 Windows 8.1 Pro
Er zijn geweldige apps ingebouwd, zoals E-mail, Agenda, Berichten, Foto’s en Skydrive en er zijn nog veel meer andere apps beschikbaar in de Windows Store. Included Included
Inclusief Internet Explorer 11 voor snel, intuïtief en aanraakvriendelijk bladeren. Included Included
Houdt u up-to-date en veiliger met Windows Defender, Windows Firewall en Windows Update. Included Included
Werkt met nieuwe en bestaande Windows-desktopsoftware, inclusief de volledige Microsoft Office-ervaring (Outlook, SharePoint Designer en meer).* Included Included
Wordt geleverd met Windows Media Player. Included Included
Biedt uitgebreide gegevensbeveiliging met behulp van BitLocker-technologie om uw gegevens veilig te houden.**   Included
Stelt u in staat om met de functie Verbinding met extern bureaublad verbinding met uw pc te maken als u onderweg bent.   Included
Maakt verbinding met uw bedrijfs- of schoolnetwerk via domeindeelname.   Included

Windows RT, voor gebruik onderweg

Windows RT is een nieuw besturingssysteem van Windows dat is geoptimaliseerd voor dunne en lichte pc's met een langere batterijduur, voor gebruik onderweg. In Windows RT werken alleen de ingebouwde apps en de apps die u downloadt van de Windows Store. Windows Update houdt automatisch uw pc up-to-date en Windows Defender biedt altijd de nieuwste beveiliging tegen virussen en malware.