Samsung Galaxy S og Galaxy Tab

13 oct, 2011

Tilgjengelig gjennom alle store norske forhandlere, gjør Samsungs Galaxy-enhetene mobilitet briljant. Her kan du oppdage de mange innovative funksjonene som gjør at Galaxy-familien er i sin egen liga.

Hardware

Mobilitet

Galaxy-familien gir deg PC-kraft når du er på farten:

• • Tilkobling på 3G-nettet, Wi-Fi ® 802.11 b / g / n, og/eller Bluetooth ® 3.0

• • Perfekt størrelse på enhetene slik at man enkelt skrive med en eller to hender

• • Innovativ SWYPE ®-teknologi for rask skriving når du er på farten

Hastighet

Samsungs 1 GHz Hummingbird-prosessor leverer høykvalitets bildestandarder med:

• • Skarpe, klare og flotte bilder og video

• • Enkel videovisning og mulighet for å spille sammen

• • Færre lag og økt hastighet for å kjøre flere programmer

Strøm

Alle Galaxy-enhetene bruker Googles operativsystemet Android™, som er:

• • Det eneste mobile operativsystemet laget av Google

• • En åpen kildekode-plattform, slik at 3. partsutviklere også forbedrer systemet

• • Et system som er kompatibelt med Adobe® Flash® Player 10.1 for ekstra tilgang til bilder, videoer og spill på nettet (enheter som bruker Froyo)

• • HD som er video-kompatibel med en rekke multimediaformater som DivX, MPEG4, H.263, H.264 med flere

Over 100 000 apper

Tilgang til fantastike programmer som tilpasser og forbedrer Galaxy-familien hver dag med:

• • En markedsplass med over 100 000 Android™-apper som hele tiden vokser

• • Forhåndsinnstallerte apper utformet for Samsungs smarttelefoner og smarte medieenheter

• • Applikasjoner som Google Maps™ Navigasjon og Google Goggles™ skapt av de samme folkene som utvikler operativsystemet

• • Samsungs innovative SWYPE-teknologi

Skjerm

Samsung Galaxy S

Samsungs Super AMOLED™-skjerm gjør mobilen mer moro å se på med:

• • Lysere og skarpere bilde

• • Presis fargeskjerm

• • Redusert gjenskinn med en 180º visningsvinkel

• • Tynn, lett og responsiv skjerm

• • Opptil 7 timer* batteritid når du ser film

Alt en høyoppløst opplevelse skal være – på telefonen din.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy Tab

Nye Galaxy Tab gjør scenen klar for filmatisk mediainnhold med:

• • en oppløsning på 1024 x 600 for nettlesing som på en PC

• • Lyse farger og klare bilder med forbedret TFT-teknologi

• • Briljant 7 tommer skjerm

• • Ultrabærbar, veier mindre enn 500 gram, er 12-millimeter tynn og passer faktisk i lommen

• • Opptil 13 timer* kontinuerlig bruk

Kamera og video-chat

Med Galaxy Tab kan du enkelt video-chatte uansett hvor du er med:

• • Frontvendt 1,3 megapiksel kamera og videokamera for video-chat

• • Programmer som Qik og Fring for en til en-video-chat via Wi-Fi

• • 3-megapiksler kamera på baksiden og videokamera for høykvalitets mobile bilder og videoer

Programvare

Sosiale nettverk

Sosiale nettverk

Med din sosiale hub, kan du laste ned nettverksverktøy og få rask tilgang til nettsteder som Facebook® og Twitter™. Bruk SWYPE®-teknologi for å tekste med venner og familie på en helt ny måte, og i én innboks samles alt arbeidet ditt og din personlige e-post, kalenderhendelser m.m.

AllShare™

Bryt barrierene rundt innholdet ditt med bare ett klikk ved hjelp AllShare. AllShare lar deg trådløst streame digitalt innhold mellom DLNA-sertifiserte®-enheter. Streame sømløst digitale bibliotek til og fra telefonen, PC-en og hjemmekino, gjør innholdet like mobilt som du er.

*Samtaletider avhenger av telefonenes bruksmønster og omstendigheter. Batteriforbruk avhenger av faktorer som nettverkskonfigurasjon, signalstyrke, driftstemperatur, valgte egenskaper, vibrasjonsmodus, innstillinger på bakgrunnsbelysning, bruk av nettleser, ringefrekvens og bruksmønster for tale, data og andre programmer.

Skjermbildene er simulert. Utseende, spesifikasjoner og funksjoner kan variere.
Android, Google Maps, Google Goggles, og Android Market er merkevarer som tilhører Google, Inc.