Damp for sunnere tilberedning av maten

24 sep, 2013

Hvis dampkoking gir deg assosiasjoner om overkokte og vasne grønnsaker, er det på tide å revurdere dine holdninger. Samsungs stekeovner med dampkokefunksjon holder ikke bare maten saftig, men tilbereder også retter med en gyllen og sprø overflate.

Hvordan fungerer dampkokingen?

Dampkoking er mer energivennlig enn mange andre metoder, og bidrar til å bevare vitaminene og mineralene i maten. Og fordi det kreves mindre fett, blir måltidene både fett- og kalorifattige.

Med et enkelt tilkoblingssystem for vann og avrenning kan du dampkoke maten uten ekstra bry. Stekeovnen har en vanntilkobling på forsiden hvor du tilsetter vann når du vil dampkoke. Og når du er ferdig, kan du trykke på en knapp for å tømme den.

En stekeovn som rengjør seg selv

Du trenger ikke bruke sterke ovnsrensemidler eller energikrevende selvrenseprogrammer for å rengjøre stekeovnen. La ovnen gjøre jobben selv ved hjelp av dampkraft. Stekeovner som rengjør seg selv med damp, bruker mindre energi enn en tradisjonell varmebasert rengjøring. Rengjøringsprogrammet tar bare 25 minutter og etterlater løse rester som er enkle å tørke vekk.